0

امام زمان

ganjineh
ganjineh
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 823

پاسخ به:امام زمان
سه شنبه 9 آذر 1389  4:10 AM

توصیه های رهبر کبیر انقلاب در مورد امام زمان(عج)

1- انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است:

از خداوند تعالی مسئلت می کنم که ظهور ولی عصر سلام الله علیه را نزدیک، و چشمهای ما را به جمال مقدسش روشن بنماید. ما همه انتظار فرج داریم و باید در انتظار، خدمت کنیم. انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است و باید کوشش کنیم تا قدرت اسلام در عالم تحقق پیدا کند و مقدمات ظهور فراهم شود( اظهارات امام در 12/4/58. )

2- ایران، کشور امام زمان(عج) است:

همان طوری که تا کنون کمکهای غیبی خدای تبارک و تعالی به شما بوده است و این کشوری که کشور ائمه هدی و کشور صاحب الزمان سلام الله علیه است، کشوری باشد که تا ظهور موعود ایشان، به استقلال خودش ادامه بدهد که عالم را انشاء الله به عدل و داد بکشد و از این جورهایی که بر مستضعفان می رسد جلوگیری کند( 30/1/60 )

3- نهضت جهانی مهدی(عج)، مطلوب حقیقی انقلاب اسلامی ایران است:

نهضت شما پیش دنیا یک معجزه است. این نهضت را با همین بعد اعجازش حفظ کنید و با اتکال به خدا و وحدت کلمه پیش بروید. امیدوارم که ما به مطلوب حقیقی برسیم و متصل بشود این نهضت به نهضت اسلامی و آن نهضت ولی عصر سلام الله علیه است.( 21/3/59 )

4- مبادا با اعمالمان امام زمان(عج) را شرمنده  کنیم!

به حسب روایت، نامه اعمال ما هفته ای دو بار پیش امام زمان(عج) می رود و لکن می ترسم ما که ادعا داریم تابع این بزرگوار هستیم نعوذ بالله پیش خدا شرمنده شود. اگر فرزند شما خلاف بکند شما شرمنده می شوید. در جامعه شرمنده می شوید که پسرتان کار خلافی کرده. من خوف دارم که کاری بکنیم که امام زمان(عج) پیش خوا شرمنده بشود.... چشم و گوش و زبان و قلب و همه چیز ما رقیب( ناظر) دارد. خدا نکند از من و شما و سایر دوستان امام زمان(عج) یک وقت چیزی صادر شود که موجب افسردگی امام زمان(عج) شود. از خودتان پاسداری کنید. اگر می خواهید پاسداری شما در دفتر پاسداران صدر اسلام ثبت شود.( 12/4/58 )

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها