نان انبه
دوشنبه 6 آبان 1392 1:19 PM
نانی مقوی و بسیار لذیذ
مواد لازم :
برای تهیه نان انبه، ابتدا فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
سینی یا ظرف مخصوص فر را چرب کنید و کمی آرد یپاشید.
آرد را الک کنید و همراه با جوش شیرین، دارچین و نمک در یک کاسه بزرگ، به خوبی هم بزنید.
تخم مرغ، کره، شکر، وانیل را با هم در یک کاسه دیگر خوب بزنید.
انبه، نارگیل و گردو را به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید.
مخلوط انبه را به آرامی در مخلوط آرد بریزید و به تناوب هم بزنید.
خمیر را در سینی یا ظرف مخصوص فر بریزید و به مدت 20 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.
سپس آن را در حدود 1 ساعت در فر قرار دهید، تا زمانیکه اگر خلال دندان را درون آن وارد کنید، مواد به آن نچسبد.
9
نان انبه را از فر خارج نموده و به مدت 10 دقیقه اجازه دهید خنک شود و سپس برش دهید.