پیراشکی سبزیجات
دوشنبه 6 آبان 1392 1:12 PM
غذایی متنوع … شما می توانید از خمیر پیتزا هم برای تهیه این غذا استفاده کنید.
مواد لازم :
برای تهیه پیراشکی سبزیجات، ابتدا فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) ننظیم کنید.
روی حرارت متوسط، روغن زیتون را در یک تابه بریزید.
پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید و حدود 5 دقیقه هم بزنید.
هویج، شلغم، سیب زمینی و قارچ را به سیر و پیاز اضافه نموده و هم بزنید.
آب، آب گوشت، ترخون، نمک و فلفل را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند.
خمیر (از خمیر کالزونه می توانید استفاده کنید) را با وردنه پهن کنید و با یک فنجان بزرگ دایره هایی درآورید ونبمی از آن را با مواد پر کنید و لبه های آن را روی هم آورده و ببندید.
با قلم مو بر روی آن تخم مرغ بمالید و سپس پیراشکی سبزیجات را در فر به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که طلایی قهوه ای شود قرار دهید.
8
پیراشکی سبزیجات را از فر خارج نموده و در ظرف مناسبی سرو و نوش جان کنید.
مواد لازم :
طرز تهیه :
برای تهیه خمیر کالزونه، ابتدا مخمر، شكر و آب ولرم را داخل یك ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید، درب آن را گذاشته و در مكانی گرم به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
سپس آرد، نمك و روغن را در ظرف دیگری مخلوط كرده و مخمر عمل آمده را به مواد بیفزایید تا یک خمیر یکدست بدست آید. به مدت 5 دقیقه خمیر کالزونه را ورز دهید.
بعد از آن روی خمیر کالزونه را با دستمال پوشانده و به مدت یك ساعت در جای گرمی قرار دهید.
خمیر کالزونه بدست آمده را برای استفاده تقسیم نموده، پهن کنید و درون آن را با مواد كالزونه پر كرده و داخل فر قرار دهید.