ساندویچ استیک
دوشنبه 6 آبان 1392 1:01 PM
ساندویچ استیک آبدار و پیاز سرخ شده با سیر و پارمسان و سس مایونز، پنیر پرولون و چاشنی ایتالیایی که بسیار لذیذ است!!!
مواد لازم :
طرز تهیه :
برای تهیه ساندویچ استیک، ابتدا فر را روی 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
سس مایونز، سیر، و پنیر پارمسان را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
روی حرارت متوسط به بالا در یک تابه، روغن زیتون بریزید تا خوب داغ شود.
حرارت را کم کنید و با دقت استیک و پیاز ورقه شده را در تابه قرار دهید و نمک دریا و سس استیک را اضافه کنید و خوب حرارت دهید تا استیک ها کاملا مغز پخت شوند. (استیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.)
داخل نان ساندویچی ها را کمی خالی نموده و سس مایونز سیر و پارمسان را در هر دو طرف نان بریزید.
به مقدار دلخواه، از استیک و پیاز مخلوط به طور مساوی در میان نان قرار دهید.
روی هر کدام، 2 برش پنیر پرولون بگذارید وچاشنی ایتالیایی بپاشید.
ساندویچی ها را درون فوبل بگذارید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
9
ساندویچ استیک ها را از فر خارج نموده و سرو کنید.