نخودپلو
دوشنبه 6 آبان 1392 12:51 PM
یک غذای سالم، خوشمزه و سالم… در این غذا می توانید به جای شوید از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
مواد لازم :
برای تهیه نخودپلو، ایتدا ار قبل برنج را شسته و به مدت 4 تا 5 ساعت بگذارید تا خوب خیس شود.
پیاز را خرد نموده و در بک تابه بر روی حرارت در روغن تفت دهید تا سرخ شود.
گوشت را داخل پیاز ریخته و تفت دهید تا خوب سرخ شود.
نخود را اضافه کنید و با مواد مخلوط نمایید.
یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. برنج را در آب بریزد تا بپزد و سپس آن را آبکش کنید.
ته قابلمه کمی آب و روغن بریزید و مقداری از برنج را بریزید. کمی از مواد آماده شده را بر روی برنج بریزید و روی آن کمی شوید بپاشید.
این کار را تا تمام شدن برنج انجام دهید. قابلمه را بر روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج خوب دم بکشد.
8
پس از دم شدن برنج، آن را سرو کنید.