0

بحث و گفتگو درباره گرافیک

 
haft_7
haft_7
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1387 
تعداد پست ها : 115
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:بحث و گفتگو درباره گرافیک
سه شنبه 20 اسفند 1387  11:21 AM


      پله اول گرافیک
نویسنده: حسین قربانی

امروزه در دنیایی زندگی می کنیم که رو به پیشرفت و تکنولوژی سیر می کند. و هر روز با اختراع، اکتشاف و شعبه جدیدی از علم آشنا می شویم. دنیا رو به پیشرفت و علوم نیز در پی آن هستند. علم گرافیک نیز از این قافله جا نمانده است و روز به روز جدیدتر و پیشرفته تر شده است؛ حال در این میان بعضی از علاقمندان به هنر گرافیک سر در گم شده اند. برخی فکر می کنند که گرافیک یعنی فراگیری نرم افزارهایی چون فوتوشاپ، فری هند، کارل دراو و از این قبیل است در صورتی که این تفکری کاملا غلط به شمار می آید زیرا این گونه نرم افزارها ابزارهایی جهت پیاده سازی افکار و تجسمات شخص می باشد. بله امکان این هست که در حین کار با این ابزار گاهی نتیجه جذاب تر شود ولی در آن صورت هم این تفکر خلاق شخص می باشد که به کمک او می آید. و نرم افزاری جهت سهولت کار است. در هنر گرافیک قدرت تجسم، خوب دیدن، شناخت اصول و مبانی ، خلاقیت و کمی سلیقه جزء ارکان اصلی به حساب می آید.
برای اینکه خوب تجسم کنیم باید خوب ببینیم. برای اینکه خوب ببینیم، باید اصول و مبانی را خوب بدانیم. حال اگر کمی سلیقه چاشنی کار شود، کار تمام است.پیشنهاد من به تمام کسانی که به این رشته علاقمند هستند اینست که کمی هم در کنار فراگیری این نرم افزارها برای فراگیری اصول و ارکان هم وقت بگذارند.
با کمی جستجو در تبلیغات شهری، مجلات، پوسترها، نمایشگاه ها، خوب دیدن اطراف و مطالعه کافی می توانید به نتیجه دلخواه خود برسید. اگر شما جزء آن دسته از کسانی هستید که گرافیک را به صورت کلاسیک و اصولی فرا نگرفته اید، می توانید با خرید کتاب هایی چون گرافیک حرفه ای کمی خود را جلوتر ببینید. البته تجربه در کار را نفی نمی کنم ولی تجربه بدون علم باعث احساس یاس و خستگی در نیمه راه می شود؛ برای اینکه طراحان مبتدی دچار این مشکل نشوند، چند پیشنهاد برای آنان دارم.
جستجوگر باشید
همیشه به اطرافتان با دقت نگاه کنید. از کوچه وخیابان که گذر می کنید به اطرافتان توجه کنید؛ به تابلو های راهنمایی رانندگی، به چراغ های خطر، به آگهی ها و هر چیزی که نظرتان را جلب می کند. آرشیوی از عکس و تصاویر، کتاب ها و مجلات گرافیک را برای خود نگه دارید. از جستجو در سایت های اینترنتی مرتبط با گرافیک غافل نشوید. به هر حال سعی کنید برای خود آرشیوی کامل گردآوری کنید.
به نمایشگاه ها بروید
به نمایشگاه های دایر در شهر خود بروید و آثار دیگر هنرمندان را با دقت ببینید و سعی کنید برای هر کدام تحلیلی بیاورید و نقاط ضعف و قوت آن را شناسایی کنید و سعی کنید آثار بزرگان گرافیک را حتما ببینید و از آن ها الگو بگیرید. مطمئن باشید بعد از مدتی می توانید به سبک خاص خود طراحی کنید. با دیدن دیگر آثار هنرمندان با سبک های مختلف هنری آشنا می شوید.
از بزرگان کمک بگیرید
سعی کنید با پیشکسوتان عرصه گرافیک در ارتباط باشید و از آنان در کارها کمک بگیرید. آثارتان را به آن ها نشان دهید و نقاط ضعف و قوت آن را جویا شوید. و به خاطر داشته باشید تا شما به دنبال آنها نروید، در پی شما نخواهند بود. اصولا پیشکسوتان این رشته دارای سایت اینترنتی می باشند که شما می توانید به این سایت ها رجوع کنید و از آن بازدید کرده و ارتباط برقرار کنید.
مطالعه کنید
مطالعه موثرترین روش در پیشرفت است. کتاب های زیادی در این رشته به چاپ رسیده است. از قیمت بالای آن نهراسید. بعضی از آن ها این ارزش را دارد که برایشان هزینه زیاد بپردازید، اگر چه بعضی از آن ها فقط آلبوم عکس هستند. به هر حال سعی کنید کتاب های اصولی و مبانی این رشته بخوانید تا از پایه قوی و با مبانی آشنا شوید.
آن موقع در کارهای بزرگ دچار مشکل نخواهید شد.

haft

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها