نودال با مرغ و هويج
دوشنبه 6 آبان 1392 10:46 AM
نودال-۲۰۰ گرم
روغن زيتون-يک قاشق غذاخوري
ران مرغ بدون پوست و استخوان-۲عدد
پياز خرد شده-يک عدد متوسط
هويج هاي باريک و ريز شده- ۲پيمانه
عسل-نصف پيمانه
سرکه-يک چهارم پيمانه
آويشن خشک-نصف قاشق مرباخوري
نودال ها را طبق دستور درج شده روي بسته بپزيد و آب کش کنيد.
در ماهيتابه اي، روغن را داغ کنيد، سپس گوشت مرغ، پياز و هويج ها را اضافه کنيد و تا ۱۰ دقيقه تفت دهيد تا گوشت مرغ قهوه اي رنگ شود.
عسل، سرکه و آويشن را به مواد اضافه کنيد و روي مواد را بپوشانيد تا آرام بپزد و سبزي ها و گوشت مرغ پخته شود.
سبزي را با نودال سرو کنيد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست