0

نان یوفکا

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

نان یوفکا
شنبه 4 آبان 1392  9:48 AM

نان مخصوص و بسیار نازک ترکی… از این نان در تهیه انواع ساندویچ های ترکی مانند شاورما یا کباب ترکی و همچنین در تهیه باقلوای استانبولی استفاده می شود.

مواد لازم :

آرد گندم الک شده
1 و 2/3 پیمانه
(566 کالری)
 
نمک
1 قاشق چایخوری
(0 کالری)
 
آب ولرم
2/3 پیمانه
(0 کالری)
 
روغن زیتون
2 قاشق سوپخوری
(450 کالری)
 
روغن زیتون (برای سرخ کردن)
به میزان لازم
(300 کالری)
 
طرز تهیه :

1

برای تهیه نان یوفکا، ابتدا در یک کاسه متوسط ​​، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.

2

روغن زیتون را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آن را ورز دهید تا خمیر یکدستی بدست آید. (اگز حالت چسبندگی داشت کمی آرد اضافه کنید.)

3

روی خمیر را با محافظ پلاستیکی بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت 4 ساعت و یا در یخچال به مدت یک شب خمیر بماند.

4

خمیررا به 6 قطعه مساوی تقسیم کنید. هر قطعه را به شکل یک توپ درآورید.  توپ های خمیر را با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید و اجازه دهید در دمای اتاق به مدت 15 دقیقه بماند.

5

بر روی یک سطح صاف آرد بپاشید. هر رول توپ را به صورت بسیار نازک با وردنه پهن کنید.

6

یک تابه را بر روی حرارت متوسط قرار دهید​​. در تابه روغن زیتون بریزید و اجازه دهید داغ شود. خمیر نازک را در روغن به مدت 1-2 دقیقه قرار دهید. با استفاده از یک کاردک مخصوص برای طرف دیگر این کار را تکرار کنید.

7

با استفاده از کاردک، نان را از روغن خارج کنید و بر روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

تشکرات از این پست
mehrad90
دسترسی سریع به انجمن ها