کرپ قارچ و اسفناج ( فرانسوی )
پنج شنبه 2 آبان 1392 11:39 PM
اگر با مواد تازه درست شود، بسیار لذیذ و سریع خواهد بود. زمان آماده سازی در صورتی که کرپ ها از قبل آماده باشد بسیار کوتاه است و اگر از کرپ های خانگی استفاده کنید بسیار خوشمزه خواهد بود.
مواد لازم :
برای تهیه کرپ قارچ و اسفناج، ابتدا درجه فر را بر روي 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
روغن را در تابه بريزيد و بر روي حرارت قراردهيد تا داغ شود.
قارچ ها را داخل روغن بريزيد و كمي تفت دهيد تا رنگ آن تغيير كرده و متمايل به قهوه اي شود (حدود 10 دقيقه).
جعفری، آویشن، سیر، نمک و فلفل را به قارچ اضافه كنيد و به مدت 1 دقيقه هم بزنید.
اسفنجاج را اضافه كنيد و حرارت را كم كنيد و آن را با مواد هم بزنيد. در ظرف را بگذاريد و در حدود 2 دقیقه زمان دهيد تا اسفناج بپزد.
در ظرف را برداريد و 1 پيمانه از پنير را اضافه كنيد تا كاملا آب شود.
مخلوط را با قاشق در مركز كرپ (در صورتي كه كرپ تهيه نكرده ايد، مي توانيد از از نصف يك نان لواش به ازاي هر كرپ استفاده كنيد.) قرار دهيد و آن را بپیچید و در سینی مخصوص فر قرار دهيد و از 1 پيمانه باقيمانده پنيرموزارلا، روي آن را بپوشانيد.
در ظرف را با فویل پوشانده و در حدود 15 دقیقه داخل فر كه از قبل گرم شده است، قرار دهيد تا پنير كاملا آب شود.
9
سپس کرپ قارچ و اسفناج را از فر خارج نموده و نوش جان کنید.