پاستای میگو و فلفل قرمز
پنج شنبه 2 آبان 1392 11:27 PM
یک پاستای لذیذ با ارزش غذایی بالا …
مواد لازم :
برای تهیه پاستای میگو و فلفل قرمز، ابتدا پاستا را درون قابلمه آب و نمك بريزيد و روي حرارت قرار داده تا به جوش آيد و پاستا كمي نرم شود و سپس آن را آبكشي نماييد.
میگوها را بشویید و روي حوله کاغذی بگذاريد تا آب آن گرفته شود.
در یک تابه، کره را روي حرارت قرار دهيد تا آب شود و پیاز و سیر را اضافه كنيد. به مدت 1 تا 2 دقیقه هم بزنيد تا پياز و سیر کمی سرخ شوند.
میگو و پودر فلفل قرمز و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه نماييد و به مدت 2 دقیقه هم بزنید و سپس سركه را اضافه كنيد.
وقتي به جوش آمد، حرارت را کم کنید، تا زمانی که میگو از خامی در آید.
خامه را اضافه كنيد و هم بزنید و کمی حرارت را زیاد کنید تا دوباره به جوش آيد و سپس دوباره حرارت را کم کنید.
به آرامی به مدت 1 دقیقه هم بزنيد و ریحان را اضافه كنيد.
8
پاستای پخته شده را در یک ظرف بریزید و مخلوط میگو و پنیر را به آن اضافه نموده و ميل كنيد.