ته چین میگو
پنج شنبه 2 آبان 1392 11:23 PM
این غذا بیشتر در کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس طبخ می شود.
مواد لازم :
برای تهیه ته چین میگو، ابتدا میگو را به مدت 30 دقیقه با 3 پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری زرد چوبه با حرارت ملایم آب پز کنید.
پیاز و سیر را همراه با روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شوند.
میگوها را آبکشی نموده و پس از صاف کردن، به همراه گشنیز به پیاز داغ اضافه کنید و 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.
زردچوبه، گرد لیموعمانی، آب لیمو، فلفل و مقداری نمک به آب میگو اضافه کنید و مرتب هم بزنید و روی حرارت بگذارید تا آب میگو بخار شود؛ سپس حرارت را خاموش کنید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید وخوب بزنید. سپس ماست و زعفران را اضافه نموده وخوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
برنج را به روش آبکش (چلو) آماده کنید و مقداری از آن را در مایع بریزید. روغن را هم اضافه کنید وخوب هم بزنید و سپس آن را داخل تابه مخصوص بریزید.
7
مایه ی میگو را روی برنج بریزید و سپس باقی برنج را روی میگو ریخته و تابه را یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از پختن و آماده شدن، ته چین را در ظرف برگردانید.