0

ماهی کباب با مرکبات

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

ماهی کباب با مرکبات
چهارشنبه 1 آبان 1392  7:38 AM

ماهی کبابی با مرکبات، زعفران و نعناع یک غذای بسیار ساده و بسیار لذیذ با خاصیت غذایی بالا

مواد لازم:

روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری
 
سير خرد کرده
2 حبه
 
پیاز خرد شده
1 و 1/2 پیمانه
 
ماهی قزل آلا یا سفيد
500 گرم
 
نعناع تازه
2 قاشق غذاخوری
 
لیمو
1 عدد
 
پرتقال خوني یا گریپ فروت قرمز
2 عدد
 
زعفران
1/4 قاشق چایخوری
 
فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری
 
نمک
1/2 قاشق چایخوری
 
طرز تهیه:
 

1

برای تهیه ماهی کباب با مرکبات، ابتدا در یک تابه کوچک بر روی حرارت، پیاز و سیر را در 2 قاشق غذاخوری روغن داغ به مدت 1 تا 2 دقیقه تفت دهيد تا زمانی که پیاز نرم شود و بوی سیر در آید.

2

آن را از روي حرارت برداريد و زعفران را به مخلوط اضافه كنيد و با هم مخلوط کنید.

3

درب تابه را بگذاريد تا زعفران دم شود و رنگ بگيرد.

4

در همین حال، پرتقال و لیمو را برش دهيد و آب آنها را بگيريد و مخلوط زعفران را به کاسه آب میوه اضافه كنيد.

5

نعناع، 1/4 قاشق چایخوری نمک و 4/1 قاشق چایخوری فلفل را نيز اضافه كنيد و هم بزنيد.

6

به آرامی با يك قلمو، هر دو طرف ماهی را با روغن زیتون اضافی، باقی مانده 1/4 قاشق چایخوری نمک و باقی مانده 1/4 قاشق چایخوری فلفل بپوشانيد.

7

فر را روش كنيد و ماهی را در ظرف مخصوص فر به طور مستقیم ​​به مدت 8 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود در فر قرار دهيد. سپس نيمي از سس را بر روي آن بريزيد و به مدت 8 دقيقه ديگر در فر بگذاريد.

8

سپس ماهي را از فر خارج كنيد و سس را بر روي آن بريزيد و ميل كنيد.

 

تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
دسترسی سریع به انجمن ها