0

ماشروم برگر

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

ماشروم برگر
چهارشنبه 1 آبان 1392  7:33 AM


یک ساندویج برگر با قارچ های گریل شده لذیذ و پنیر پرولون…

مواد لازم :

ریحان خشک
1 قاشق سوپخوری
 
روغن زیتون
2 قاشق سوپخوری
 
سرکه بالزامیک
1/4 پیمانه
 
قارچ حلقه شده
4 عدد
 
پنیر پرولون رنده شده
یک تکه (28 گرم)
 
نمک و فلفل
به میزان لازم
 
پودر سیر
1 قاشق سوپخوری
 
پونه
1 قاشق سوپخوری
 
طرز تهیه :
 
1

برای تهیه ماشروم برگر، ابتدا در یک کاسه، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، پودر سیر، ریحان، پونه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

2

در یک تابه، قارج ها را بریزید و مخلوط بالا را به قارچ اضافه کنید. 15 دقیقه منتظر بمانید تا قارج ها مزه دار شوند.

3

گریل را روی درجه متوسط تنظیم کنید.

4

قارچ ها را به مدت 5-8 دقیقه برای هر طرف در گریل قرار دهید تا ترد شوند.

5

متناوبا در حین گریل از مواد بر روی قارچ ها بریزید.

6

برگر (همبرگر مایکروفری یا همبرگر خانگی) را تهیه کنید و در داخل نان ساندویچی قرار دهید.

7 قارچ های گریل شده را بر روی برگر قرار داده و سریعا بر روی آن یک ورقه پنیر بگذارید تا آب شود. (می توانید در کنار آن از کاهو و گوجه نیز استفاده کنید.) 

 

تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
دسترسی سریع به انجمن ها