0

کباب مرغ و شیشلیک

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

کباب مرغ و شیشلیک
چهارشنبه 1 آبان 1392  7:16 AM

تکه های مرغ و قارچ مزه دار شده همراه با تکه های ترد گوشت … با طعم متفاوت و جدید!!! حتما امتحان کنید!

مواد لازم :

روغن
2 قاشق سوپخوری
 
عسل
2 قاشق سوپخوری
 
سرکه بالزامیک
1/4 پیمانه
 
سس سویا
1/4 پیمانه
 
آناناس حلقه شده
1 قوطی
 
گوشت راسته تکه تکه شده
225 گرم
 
فیله سینه مرغ تکه تکه شده
3 عدد
 
قارچ بزرگ نیمه شده
10 عدد
 
پیاز
2 عدد
 
 
طرز تهیه :
 

1

برای تهیه کباب مرغ و شیشلیک، ابتدا در یک کاسه، سس سویا، سرکه بالزامیک، عسل، روغن و پیاز را با هم مخلوط کنید.

2

تکه های مرغ و قارچ ها را در این مخلوط بخوابانید. روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

3

گریل را روی درجه بالا تنظیم کنید.

4

کاسه محتوی مرغ و قارچ را از یخچال خارج کنید.

5

به هر سیخ، یک تکه مرغ، یک تکه قارج و یک تکه آناناس و یک تکه پیاز و یک تکه گوشت بزنید.

6

سیخ ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در گریل قرار دهید. تا زمانی که تکه های گوشت و مرغ خوب کباب (گریل) شوند.

7

مواد داخل کاسه را نبز با یک قلمو، بر روی تکه های گوشت و مرغ بمالید. تا زمانی که خوب آبدار و گریل شدند، آن ها را خارج نموده و سرو کنید.

 

تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
دسترسی سریع به انجمن ها