پاسخ به:غیر پایتختی ها
شنبه 18 آبان 1392 2:26 PM
بوناچيچ: برد دلچسبي بود
سرمربي فوتبال ذوب آهن گفت: شرايط تيم در ادامه راه بستگي به تصميمهاي يک ماه آينده باشگاه دارد و باشگاه قول داده است که تيم را در اين يک ماه تقويت کند.
|
|
|
لوکا بوناچيچ در نشست خبري پس از پايان ديدار تيمهاي ذوب آهن و نفت در جام حذفي که با پيروزي يک بر صفر ذوب آهن خاتمه يافت گفت: در جلسه قبل من از شما خبرنگاران حلاليت طلبيدم و رفتم ولي دوباره در خدمت شما هستم و البته خوشحالم شما را دوباره ميبينم، پيروزي در بازي امروز به سختي به دست آمد و بايد به همه هواداران و کادر فني ذوبآهن تبريک بگويم البته با توجه به نتايج ضعيفي که ما در ليگ گرفته بوديم اين پيروزي دلچسب بود.
به گزارش فارس، وي افزود: امروز يک جنگ تمام عيار مقابل نفت تهران داشتيم تيم نفت خيلي قدرتي و خوب بازي کرد و خوشبختانه در اين ديدار با بداقبالي مواجه نشديم و توانستيم با يک گل به مرحله بعدي صعود کنيم البته از طريق جام حذفي رسيدن به جايگاههاي بالاتر راحتتر است و خوشحالم که ماه محرم براي ما خوش يمن شروع شد.
سرمربي ذوب آهن در پاسخ به اين سؤال که چند روز پيش استفاده داديم و دوباره برگشتيد و علت اين کار چه بود، اظهار داشت: اينکه چرا برگشتم به اين علت بود که با ذوب آهن قرارداد داشتم و بايد تا پايان فصل در اين تيم بمانم شايد در آن شرايط که استعفا دادم از نظر اخلاقي ميخواستم اين احساس را به هيئت مديره و مديرعامل تيم منتقل کنم که دست آنها باز است و ميخواستم که استعفاي من را بپذيرند اما با انجام دو جلسه که با هيئت مديره ذوب آهن داشتيم به اين نتيجه رسيدند که بايد راه را ادامه دهم البته جو تيم به خصوص پس از پيروزي مقابل نفت بهتر خواهد شد طبيعي است که يکسري بازيکنان که بازي با آنها نرسيد ناراحت باشند و اين امري است که هميشه وجود دارد البته شرايط تيم در ادامه راه بستگي به تصميمهاي يک ماه آينده باشگاه دارد و باشگاه قول داده است که تيم را در اين يک ماه تقويت کند و من با توجه به قولهايي که داده شده اين حق را براي خود قائل شدم که برگردم و با ذوب آهن ادامه دهم.
بوناچيچ در اين خصوص که در جام حذفي فرهاد کاظمي سرمربي فصل قبل تيم تمام تمرکز خود را روي ليگ گذاشته بود و تمرکز شما روي کدام ليگ است، گفت: جام حذفي جامي است که در آن به راحتي ميتوان با تمرکز خيلي راحتتر از ليگ کسب سهميه آسيايي کرد و بايد ما از اين روش راحت بهره ببريم.
سرمربي ذوب آهن در پاسخ به اين سؤال که شما متخصص جام حذفي هستيد، گفت: همانگونه که شما گفتيد من در جام حذفي تمرکز و تخصص لازم را دارم البته باز هم تکرار ميکنم ادامه حرکت مثبت تيم ذوب آهن در جام حذفي بستگي به تصميمات آتي باشگاه دارد و اينکه بازيکنان مورد نظر من جذب شوند.
وي در پاسخ به اينکه در چه پستي بازيکن ميخواهيد گفت: من 4 و 5 بازيکن بخصوص در پست دفاع وسط، گلر و مهاجم نوک در نظر دارم که اميد دارم اين بازيکنان توسط باشگاه جذب شوند.
بوناچيچ همچنين در مورد مصدوميت تبريزي بازيکن ذوب آهن گفت: متاسفانه تبريزي از ناحيه مچ پا آسيب ديده و اين نگراني را براي ما به دنبال دارد که نتوانيم از او استفاده کنيم اميدوارم مشکلش زودتر برطرف شود.
بوناچيچ در پايان در پاسخ به اين سؤال که گفته ميشود آذري مديرعامل باشگاه موافق استعفاي شما بود و سعد محمدي مديرعامل کارخانه ذوب آهن با استعفا مخالف بود و او بود که شما را نگه داشت نيز گفت: البته در آن دو جلسه همه اعضاي هيئت مديره غير از مديرعامل کارخانه بودند در اين مورد خبري ندارم اما طبيعي است که برخي اعضا موافق رفتن من باشند ولي مهم اين است که در هيئت مديره رأي به ماندن من داده شده است.
|
|