0

غیر پایتختی ها

mfathi
mfathi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 915

قنبرزاده: مکاني از نفت جدا نمي‌شود
دوشنبه 6 آبان 1392  2:53 PM

قنبرزاده: مکاني از نفت جدا نمي‌شود

مديرعامل باشگاه نفت تهران گفت: مکاني از بازيکنان خوب تيم ما است و بعيد مي‌دانم از جمع ما جدا شود.

منصور قنبرزاده در خصوص مصاحبه سوشا مکاني و اينکه او از شرايطش در نفت تهران ناراضي است و آيا قصد جدايي از اين باشگاه را دارد يا خير،در گفت وگو با خبرنگار فارس گفت: من مصاحبه مکاني را نديدم ولي در آخرين سفري که تيم به تبريز داشت او مشکلي نداشت و در تمريناتم خوب کار مي‌کنم.

وي افزود: او با باشگاه نفت تهران قرارداد دارد و بعيد مي‌دانم دروازه‌بان خوب و ملي‌پوشي مثل سوشا مکاني را از دست بدهيم.

مديرعامل نفت تهران در خصوص اينکه آيا غلامرضا رضايي از پرسپوليس و ديگر بازيکناني که اين روزها حول و حوش نام نفت تهران مي‌چرخند، گفت: تا اين لحظه که با شما صحبت مي‌کنم چيزي به ما گفته نشده است همه چيز به نظر کادر فني بستگي دارد و گل‌محمدي و ديگر اعضاي کادر فني فعلا در بحث ارزيابي هستند.

وي تاکيد کرد: ممکن است حتي بازيکناني در دستور اوليه کادر فني حضور داشته باشند اما تا اين لحظه باشگاه با هيچ بازيکني مذاکره نکرده است چون ما همه مسائل اخلاقي و حرفه‌اي را رعايت مي‌کنيم. اگر قرار باشد در بين نيم‌فصل بازيکني را جذب کنيم و آن بازيکن با باشگاهي ديگر قرارداد داشته باشد مثل فصل گذشته عمل خواهيم کد. فصل پيش حسيني و منوچهري را طي مذاکره با استقلال گرفتيم و ايمان موسوي را به آنها داديم البته همه اينها توسط نامه‌نگاري رسمي انجام شد.

مديرعامل باشگاه نفت تهران در ادامه گفت‌وگو با فارس، تصريح کرد: امروز با مديران عامل باشگاه‌ها جلسه داشتم و حتي مذاکراتي را انجام داديم که اگر قرار بر نقل و انتقال بازيکني شد مديران به صورت مستقيم با يکديگر صحبت کنند و مطمئن باشيد اگر قرار باشد ما بازيکني را بگيريم با نظر کادر فني و مديران عامل دو باشگاه صورت خواهد گرفت.

قنبرزاده در پايان ضمن ابراز رضايت از يحيي گل‌محمدي نيز گفت: او از سرمايه‌هاي فوتبال است و جزء مربيان جوان فوتبال محسوب مي‌شود قطعا اگر فضاي بهتري براي او به وجود بيايد امکان پيشرفت بيشتري خواهد داشت.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها