پاسخ به:غیر پایتختی ها
یک شنبه 28 مهر 1392 10:09 AM
واکنش مکاني به انتقاداتدروازهبان ذخيره نفت تهران ميگويد من اجازه دخالت به هيچ احدي را نميدهم و تنها کارشناسان ميتوانند در مورد مسائل فني من اظهارنظر کنند. |
|
||
سوشا مکاني دروازهبان تيم نفت تهران پس از کسب تساوي يک بر يک اين تيم برابر استقلال در جمع خبرنگاران درباره شائبه دلخوري خود از يحيي گلمحمدي گفت: در يک خانواده اگر اتفاقي بيفتد، هرکسي نبايد خارج از خانواده درباره آن اظهارنظر کند. تيم بزرگتر دارد و اوست که تصميم نهايي را ميگيرد. من قبول نميکنم کسي از بيرون تيم در رابطه با من و يا تيم نفت اظهارنظر کند.
به نقل از ايسنا، دروازهبان نفت تهران ادامه داد: جوري شده است که متاسفانه درباره زندگي شخصي من نيز اظهارنظر ميکنند، اما من اجازه اين کار را به هيچ احدي نميدهم و تنها کارشناسان ميتوانند نظر فني در مورد من بدهند و هرکسي غير از کارشناس دروازهباني اظهارنظر کند که به درد من و آينده من بخورد، آن را قبول ميکنم، در غيراينصورت از اين گوش ميگيريم و از گوش ديگر خارج ميکنم. وي درباره عدم دعوت خود به تيم ملي فوتبال ايران گفت: بازيکني که بازي نکند ناراحت ميشود. مخصوصا اينکه در حد تيم ملي باشد. بازيکن به غير از بازي براي حضور در ميدان ابزار ديگري براي خودنمايي ندارد. من فقط تمريناتم را با جديت دنبال ميکنم و شخصا تمام تلاشم را دو برابر ميکنم تا جايگاه خود را در تيم ملي به دست بياورم. مکاني در مورد برخورد سرد خود با سيدمهدي رحمتي نيز گفت: برخوردي با يکديگر نداشتيم. سعادت نصيبم نشد که ايشان را ببينم. رحمتي مثل برادر من است. از صميم قلب دوستش دارم و اميدوارم هرکسي که حقش است به تيم ملي دعوت شود و به حق خود نيز در تيم ملي برسد. |