0

سپاهانی های راسخ راسخون

mfathi
mfathi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 915

متاسفم واسه بعضی ا
سه شنبه 7 آبان 1392  1:27 PM

سلام خدمت دوستان گل سپاهانی 
متاسفانه سپاهان در چند بازی اخیر نتایج مطلوب ما هواداران را کسب نکرده که به موضوع های خاصی بر میگرده چرااااا چند فصل ما هواداران بعد از باخت دنبال مقصر صد در صد میگردیم و میخواهیم سریعا برکنارش کنیم ؟؟؟؟ یک روز خوروش روز دیگر رحیمی و امروز کرانچار و روز دیگر اشخاص دیگر و این چرخه همچنان ادامه دارد . بنظرم تیم امسال یکی از تیم های سپاهان میشه دونست اما واقعیتی که هست اینه تیم با بدشناسی رو به شد 
1 - عمل پای محرم 2 مصدومیت سوکای 3 وجود بازیکن بی غیرتی بنام جباری که هم سپاهان را با مشکل رو به رو کرد و هم استقلال را از اسیا حذف کرد ( یکی از مشکلات استقلال عدم وجود هافبک طراح بود ) کلا بازیکنان سرخابی برای ما مشکل ساز بودند مثل خسروحیدری و جباری 

خودم من روی عمل کرد اقای کرانچار در بعضی خطوط نقد دارم که توی همین صفحه هم یکبار به اون اشاره کردم . اما واقعا روز جمعه خجالت کشیدم وشرمنده شدم وقتی اون همه فحاشی و شعار علیه کرانچار رو شنیدم این کرانچار ، همان کرانچار فصل پیش و فصل قبله یادمون رفت به همین زودی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تیم بحران زده اون سال که تمام ستاره هاش به لطف اقای حسینی از تیم رفتند ( که تقریبا یک سنت شده که هر سال 7 الی 8 نفر از بدنه اصلی تیم از سپاهان جدا میشند ) و در ادامه باز هم به لطف اقای حسینی پر افتخارترین و با ثبات ترین مدیر عامل تاریخ لیگ برتر اقای ساکت مجبور به رفتن شد و با اون وضعی که لوکا در تیم راه انداخته بود سکو نشینی بازیکنان تاثیر گذار مثل سد جلال بنگر رحمان که ثمره اش باخت تحقیر برابر مس کرمان بحران زده اون سال بود وسکان هدایت سپاهان غرق در بحران به زلاتکو کرانچار سپرده شده .
واقعا چرا یک هفته کل ورزشگاه به تشویق کرانچار میپردازه و یک بازی بعد از باخت انواع شعارها مثل حیاکن ، رها کن شعار همه گیر کل ورزشگاه میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی در یک نمونه بنده شعار زشت به لاتین را هم شنیدم 
ما اصفهانیا معروف به مهمان نوازی هستیم این طرز برخورد اصلا شایسته نام سپاهان و اصفهان نبود 
نقد و انتقادات دوستان محترمه و هیچ اشکالی هم نداره اگر منصفانه و به دور از حواشی باشه نقد حق هواداره چون اون هم پا به پای تیم با تشویقش برای تیم زحمت میکشه اما تخریب و فحاشی با نقد سازنده زمین تا آسمون فرق داره . 

من با مشاهده این شعارها مطمئن شدم اگه یک روز نویدکیا با اون همه احترام و محبوبیتی که در بین هواداران داره سرمربی سپاهان بشه و اگر دو الی سه بازی نتیجه رضایت بخش و مطلوب هواداران را نگیره با انواع فحاشی بدرقه میشه . شک نکنید 
خوبه قبل از آن که چشمامون رو ببنیدم و خشم خودمون رو بخوایم با انواع شعارها و فحاشی ها خالی کنیم یک لحظه به این فکر کنیم این شخص قبلا چه کار یا خدمتی برای ما کرده . در چه شرایطی تیم ما را از بحران در اورده .
نمونه بارزش بازی تیم ملی رحمان احمدی یکی از عوامل صعود تیم ملی به جام جهانی بود اما هواداران استقلالی و پرسپولیسی نود دقیقه چشمام خود را بستند و به ستاره صعود به برزیل و مسعود شجاعی انواع شعارها و فحاشی ها را گفتند که حتی اشک مسعود شجاعی را در آوردند چرااااااااا و به چه جرم ؟؟؟؟ فقط بخاطر اینکه رنگ پیراهن این دوبازی کن ابی و یا قرمز نیست 
متاسفانه فرهنگ هواداری در ایران زیر خطه فقره 

چیزی به پایان نیم فصل اول باقی نماند و طبیعتا تا اغاز فصل نقل و انتقالات نیم فصل معجزه ایی رخ نخواد داد . از تمام سپاهانی ها عزیز تقاضا دارم بیایم فشار و حواشی را از تیم کم کنیم وفرصت بدیم تیم به آرامش برسه و با یک عملکرد خوب در مثل سال های گذشته در نقل و انتقالات نیم فصل دوم ، سپاهان همان سپاهان رویایی من و شما خواهد شد من مطمئنم نیم فصل دوم تیم ما مدعی شماره یک لیگ خواهد شد .

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها