خلیلزاده: سپاهان همیشگی نبودیم/ میخواهیم نیم فصل را با صدرنشینی به پایان برسانیم
یک شنبه 28 مهر 1392 10:18 AM
نظرت درباره بازی روز گذشته با سایپا چیست؟
قبول دارم که آن سپاهان همیشگی نبودیم اما اینطور هم نبود که بخواهند بگویند با خوش شانسی برابر سایپا به تساوی دست پیدا کردیم.می توانستیم بهتر از این باشیم اما خب نتوانستیم.
چرا نتوانستید؟ مگر تیم تان با مشکل خاصی مواجه است؟
مشکلی خاصی نداریم. دراین بازی فقط کمی ناهماهنگ بودیم. ملی پوشان تنها دو روز همراه تیم تمرین کردند و طبیعی بود که هماهنگی همیشگی را نداشته باشیم. چند وقت بود همدیگر را ندیده بودیم،سبک بازی یکدیگر را فراموش کرده بودیم. البته این را به شوخی عنوان کردم.
ظاهرا این ناهماهنگی هم بیشتر در خط دفاع تیم و میان مدافعان بوده است؟
خودم اعتراف می کنم که آن بازیکن همیشگی نبودم.ناهماهنگی برای کل تیم بود و نه فقط مدافعان و خط دفاع تیم.از این بابت نباید به سپاهانی ها خرده گرفت.در هر صورت تلاش می کنیم تا در بازی های آتی این نتیجه را جبران کنیم.
نکند سپاهان دوباره اسیر عدم هماهنگی بازیکنانش شود و مثل هفته های گذشته و از بابت این موضوع ضرر کند و امتیاز از دست بدهد؟
قرار نیست که این ناهماهنگی همیشگی باشد.شرایط مان در حال حاضر خیلی با ابتدای فصل تفاوت دارد و دلیل عدم ناهماهنگی مان برابر سایپا را عنوان کردم.پس قرارر نیست که باز هم از این بابت متضرر شویم.
فولاد هم در تبریز مساوی کرد و این بهترین فرصت برای سپاهان بود تا با شکست سایپا خودش را به صدر نزدیک کند.
خودمان هم دوست داشتیم که برابر سایپا پیروز میدان شویم اما نشد. دنبال این هستیم تا مسابقات نیم فصل اول را با صدرنشینی به پایان برسانیم و برای رسیدن به این هدف تمام تلاش مان را به کار می گیریم. برای صدرنشینی فرصت زیاد است و نباید از این بابت دغدغه داشته باشیم.
بازی این هفته تان برابر ملوان را چطور پیش بینی می کنی؟
ملوان یک تیم جوان و با انگیزه است و نباید به چشم حریفی دست و پا بسته به این تیم نگاه کنیم.درست است که میزبان هستیم اما نباید خودمان را از پیش برنده بدانیم وبازی با تیم های جوانی مثل ملوان،به مراتب سخت تر از رویارویی با تیم های مدعی است. حسابی باید حواس مان را جمع کنیم.