پاسخ به:پاسخ به:آموزش جلوه های ویژه
یک شنبه 12 بهمن 1393 8:05 PM
مهمترین نکته در این بخش این است که کاربران از این پس در زمان نصب برنامه و استفاده از آنها می بایست به صورت انلاین این کار را انجام دهند. هر کاربر میتواند با پرداخت حق عضویت خود، برای یک ماه یا بیشتر به سرویس Adobe Creative Cloud دسترسی داشته باشد. قیمتی که در حال حاضر برای ایم محصول ارائه شده است به ازای هر ماه استفاده از یک نرم افزار 19.99دلار و برای محصولات کامل 49.99 دلار می باشد. پس از این پس نیازی به خرید یک نرم افزار با قیمت 1000 دلار نخواهید بود و فقط به ازای هر ماه کارکرد مبلغی به شرکت Adobe پرداخت میکنید.
در قبال هزینه ای که شما پرداخت میکنید Adobe علاوه بر اجاره نرم افزار به شما، امکان استفاده از فضای ذخیره سازی این شرکت را می دهد که به ازای پرداخت هزینه اشتراک، فضای 20GB را در اختیار شما قرار می دهد. در این صورت شما میتوانید فایل های خود را بروی این فضا ذخیره کرده و از هر جای دیگری که به اینترنت دسترسی دارید از آنها استفاده کنید. همچنین برای کسانی که به صورت گروهی کار میکنند این موضوع بسیار اهمیت خواهد داشت.
خوب تا اینجا متوجه شدیم که ما باید اشتراک ماهانه داشته باشیم و در قبال آن از نرم افزارهای مورد نظرمان استفاده میکنیم و یک فضای ذخیره سازی در اختیار ما قرار خواهد گرفت. اما یک سوال بسیار بزرگ ، مخصوصا برای ما که در ایران با مشکلات اینترنت دست و پنجه نرم میکنیم، و آن موضوع دسترسی آنلاین به محتوای برنامه هاست. در حالی که ما نمیتوانیم یک سایت را به سادگی باز کنیم چگونه میتوانیم یک برنامه را به صورت آنلاین کار کنیم؟ اما در حقیقت قرار نیست که ما نرم افزارهای adobe را به صورت آنلاین کار کنیم. درست است که میتوان حتی بروی موبایل هم از این به بعد نرم افزارهای مورد نظر را استفاده کرد اما اتصال به اینترنت فقط در زمان نصب برنامه نیاز خواهد بود. کاربران بعد از خرید اشتراک، برنامه را بروی سیستم خود نصب میکنند، حال میتوانند تا 90 روز بدون نیاز به اینترنت از برنامه استفاده کنند. اما می بایست هزینه اشتراک را ماهانه پرداخت نمایند در غیر اینصورت فضای 20 گیگابایتی که adobe در اختیار کاربران قرار داده است ، از دسترس آنها خارج می شود تا زمانی که شارژ خود را پرداخت نمایند.
Adobe میگوید با این کار کاربران همیشه به روز ترین نسخه محصولات را در اختیار دارند. بسیاری از کاربران مخصوصا دانش آموزان و دانشجویان که همیشه در کشورهای دیگر از تخفیف های بی نظیری در خرید نرم افزارها برخوردار هستند، از این امر نا خرسند شده اند و می گویند توان پرداخت هفته ای 50 دلار را برای استفاده از نرم افزارها ندارند. زیرا به عقیده بسیاری از آنها، به دلیل اینکه آنها هر روز از این نرم افزارهای استفاده نمیکنند، این موضوع برایشان بسیار سنگین بوده است. لازم به ذکر است که خرید نرم افزار Photoshop برای دانش آموزان به قیمت 90 دلار بوده است که در حال حاضر می بایست ماهی 10 دلار برای آن پرداخت کنند. اما از سوی دیگر کمپانی های بزرگ و استودیوها از این موضوع استقبال کرده اند، انها می دانند که بروز بودن یک نرم افزار چه مزایایی دارد و دیگر نیازی نیست که برای بروز رسانی ها هزینه ای پرداخت کنند. با توجه به اینکه در شرکت های طراحی و .... استفاده از محصولات Adobe رواج یافته است و راه کار دیگری برای آن وجود ندارد، این موضوع باعث می شود که هزینه های شرکت بسیار پایین بیاید.
Adobe شرایط ویژه ای را برای تیم های کاری نیز در نظر گرفته است که شامل 100 گیگابایت فضا بروی سرورهای ابری می باشد. علاوه بر آن شرایط پرداخت و هزینه های اشتراک نیز برای آنها با تخفیفات ویژه ای انجام خواهد گرفت. بخشی هم برای سرپرستی و مدیریت کل گروه در نظر گرفته شده است که در اختیار تیم ها قرار خواهد گرفت. برای دیگر کاربران هم شرایط ویژه ای در نظر گرفته شده است که شامل اشتراک رایگان Adobe می باشد . این اشتراک 30 روز استفاده رایگان، 2 گیگابایت فضای ابری و دسترسی محدود به سرویس های ادوبی را به همراه خواهد داشت.
با توجه به مشکلاتی که کاربران ایرانی در استفاده از اینترنت و ... دارند آیا به نظر شما کار بروی محصولات ادوبی سخت تر خواهد شد، و آیا ما کاربران ایرانی ،به عنوان کاربران منحصر به فرد در دنیا توان استفاده از این محصولات را خواهیم داشت؟ و آیا تحریم های اعمال شده علیه ایران باعث خواهد شد که استفاده از محصولات ادوبی به عنوان یک خاطره برای ما باقی بماند؟ و در نهایت آیا تیم های کرک و قفل شکن کاری برای ما خواهند کرد؟ آیا شما جایگزینی برای محصولات ادوبی می شناسید؟