پاسخ به:### مسابقه پـَـ نـَـ پـَـ ###
سه شنبه 7 آبان 1392 2:05 PM
یه دونه دلستر با سرباز کن دادم دست دوستم میگم بازش کن، میگه با این بازش کنم؟؟
میگم پ ن پ راست کلیک کن روش برو روی... open with با media player بازش کن.
رفتم دم مغازه به یارو میگم قرص پشه داری؟
میگه واسه کشتنش؟
پ ن پ واسه سردردش$
تو اعلام برنامه داشت یه فیلم فوق تکراری که چند روز پیشم نشون داده بود نشون میداد مامانم با نعجب میگه اینو باز میخواد نشون بده گفتم پ ن پ میخواد یادمون بیوفته ما این فیلمو دیدیم
دارم به خواهرزادم دیکته میگم خط تمام شد میگه دایی برم سرخط؟ پ ن پ بقیه اش رو روی فرش بنوبس.
رفتم گل فروشی گفتم :ببخشیداقااین گل طبیعیه؟؟؟؟ یه دختربچه۵ساله اونجابودگفت :پ ن پ سزارینه!! به جون خودم ماتا۱۲سالگی فکرمیکردیم لک لک هابچه هارواز اسمون میارن!!!
رفتم داروخانه کرم ترک پا بگیرم میگه :واسه پا می خوای میگم :پ ن پ میخوام در جهت از بین بردن ترک های کویر لوت گامی برداشته باشم!
یکی تو دانشگاه ازم پرسید ورودی چندی؟ گفتم :۸۸ همچین با تعجب گفت پس ترم آخری گفتم پ نه پ ترم اولم از آخر اومدم شروع کنم
کفتر اولی :بق بقو بق بقو کفتر دومی :چی بق بقوووو؟ کفتر اولی :پ ن پ قوقولی قو قو
میگه برا بانک ماست؟!!!!!
میگم پ ن پ برا اون یکی بانکه من مراجعه کردم به نزدیکترین شعبه!!!!!!!!!!
خواهرم داشت میومد خونمون گفتم سر راهت ۲ CDبرام بگیر میگه خام؟
میگم پ ن پ خوب پخته باشه میخوام نون توش تلیت کنم یه وقت دل درد نگیرم
رفتیم کوه دارم چوب جمع میکنم میگه میخوای با چوبا آتیش درست کنی؟ پََ نه پََ پشت دریاها شهریست، قایقی خواهم ساخت!
کارت سوخت ماشینو برداشتم دارم میرم بابام میگه میری بنزین بزنی؟؟؟...پََ نه پََ میرم آب هویچ بریزم تو باکش نور چراغاش زیاد شه
زنگ زده میگه پراید مال شماست؟
پ ن پ بی ام و بغلی مال منه! شمارمو گذاشتم رو پرایده تا ریا نشه.!
* مامان و بابام موقع جابه جا کردن مبل یکدفعه ولش کردند رو پام اشکم در اومده، تازه می پرسن دردت اومد؟
پ نه پ از اینکه می بینم رابطه شما دوتا انقدر خوبه و با هم همکاری می کنید، دارم اشک شوق می ریزم!!!
رفتم دندون پزشکی به دکتره می گم:
آقای دکتر این دندون عقلم کج دراومده اومدم حسابشو برسی!
دکتره می گه :یعنی می گی بکشمش؟
پ نه پ گفتم شما تحصیل کرده ای یکم نصیحتش کنی بلکم از خر شیطون بیاد پایین به راه راست هدایت شه
به مامانم می گم :من میرم کارواش... می گه :ماشین را هم می بری؟
می گم :پَ نه پَ! می رم اون جا دوش بگیرم!
رفتم تو کوچه دارم ماشین می شورم
همسایه مون اومده میگه ماشین می شوری