پاسخ به: پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی
یک شنبه 29 شهریور 1394 8:40 AM
با سلام
من نمی دونستم مترو این قدر باحال هست قبلا فکر می کردم مثل سایر بازی های سطح پایینه ولی خیلی جالب بود حتی دو جای بازی اون قدر شوکه شدم که انگار جن دیدم . . . نمی دونید چه حالی شدم
........... دست شما درد نکنه نسخه این نسخه که بازی می کنم 2033 redux بود یکی هم هست به اسم redux خالی نکنه این قسمت دوم بازی 2033 هست ولی هست خلیل جذابه ولی من یه مشکل اساسی دارم و اونم این هست که با تسلیحات بازی مشکل دارم
موجودات عجیب و غریب زیاد اما فشنگ و مهمات کم روی هر جنازه کرمخورده هم می رویم فقط دو الی 5 تا فشنگ داره همین . . . . الان توی اون مرحله هستم که بیرون از مترو می رویم و باید با پرش از روی یه رود بپریم اونور که با کله می ریم توی رودخانه و فک کنم از طریق ساختمتان ها باید اونور برم
با سلام
خوشحالم که از این بازی لذت بردید .
من هم این بازی را خیلی دوست داشتم .
بازی مترو شامل دو قسمت هست قسمت اول که چند سال پیش ارائه شد اسمش metro 2033 هست که مدتی پیش نسخه ی کاملش را به اسم metro redux 2033 ارائه دادند و شما هم دارید بازی می کنید قسمت بعدی این بازی به اسم metro last light هست که داستان آن ادامه ی قسمت قبل هست که بعد ها نسخه ی کامل شده ی بازی که شامل همه ی dlc ها بود را به اسم redux ارائه دادند .
توجه داشته باشید نسخه ی redux هم شامل نسخه ی metro 2033 هست و هم metro last light یعنی هر دو نسخه را شامل می شود .
در مورد بازی هم پیدا کردن مهمات یکی از چالش های بازی هست که شما با آن روبرو هستید ، بدون شک استفاده از کد تقلب لذت بازی را از بین می برد پس سعی کنید خودتان بازی را رد کنید فقط این که سعی کنید پولی را که به دست می آورید برای خرید و آپدیت کردن اسلحه هایتان خرج کنید نه برای خرید مهمات بدون شک هرچه اسلحه ی شما قوی تر باشد میزان مصرف مهمات شما کمتر می شود .
با تشکر از همراهیتان