پاسخ به: پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی
جمعه 26 تیر 1394 11:52 AM
باسلام
در رابطه با اون مشکل بلک آپس 2 شما بازیش کردین البته بی دردسر و اینکه من هرچی کرک جدید بود رو ریختم جواب نداد در ضمن میشه در مورد ارتقائ کارت گرافیک توضیح بدید چون توی توضیحات دی وی دی بازی یه چیزایی هم نوشته بود
با عرض سلام و ادب مجدد
متاسفانه این نسخه از بازی کمی اجرا کردنش برای بعضی ها دردسر داشت و یا افرادی هم اصلا نتوانستند آن را نصب کنند .
چون روز های اولی که این بازی ارائه شد متاسفانه کرکی داشت که بسیار مشکل ساز بود مخصوصا برای تاریخ و...
اول از همه مطمئن بشوید بازی که تهیه کردید سالم هست یعنی تمامی setup های بازی مشکلی نداشته باشه برای همین من پیشنهاد می کنم یک بار دیگر بازی را از جایی قابل اطمینان تهیه کنید .
بعد اگر از سالم بودن بازی مطمئن هستید کار های زیر را انجام بدهید و به احتمال زیاد مشکل شما حل می شود فقط دقت داشته باشید تمام کار ها را به دقت انجام دهید .
بسیاری از دوستان که همین مشکل را داشتند یعنی مشکل پریدن به بیرون و سیاه شدن صفحه ، با آپدیت شماره یک بازی مشکلشان حل شد که من لینک آپدیت شماره 1 و 2 را براتون می گذارم آن را دانلود و آپدیت شماره 1 را نصب کنید احتمالا مشکلتان حل شود همچنین تاریخ سیستمتان را نیز حتما به ۱۴ نوامبر ۲۰۱۲ تغییربدهید و یا به 2008/11/4 ، یکی از این دو تاریخ که اون هم بستگی به نوع کرکی دارد که روی بازی نصب کرده اید :
اگر باز مشکلتان حل نشد که احتمالش بسیار کم هست یک بار بازی را به طور کامل از سیستمتان پاک کنید سپس به ترتیب مراحل زیر را انجام بدید :
تاریخ کامپیوتر را به ۱۴ نوامبر ۲۰۱۲ تغییربدهید.
ساعت را به +۸.۰۰ تغییر بدهید.
بازی را نصب کنید.
جدید ترین کرک یعنی. را دانلود کرده و در محل نصب بازی کپی کنید .
اگر باز مشکل شما حل نشد در ادامه کار های بالا این را نیز انجام بدید :
نرم افزار کرده و نصب کنید.پس از نصب نرم افزار یک اکانت در آن ایجاد کرده و سپس درون اکانت لاگین شوید.
بازی را اجرا کنید.
دقت داشته باشید که در هنگام مراحل نصب نرم افزار استیم باید به اینترنت متصل باشید.
این هم کرک 100 درصد سالم بازی :
دانلود کرک سالم جهت اجرای ۱۰۰% بازی . ()
در مورد آپدیت کارت گرافیم هم شما باید با توجه به نوع کارت گرافیک سیستمتان بروید و آپدیت آن را دانلود و سپس نصب کنید اگر هم مجموعه هایی مثل DriverPack Solution دارید به طور خودکار سیستمتان آپدیت می شود و نیازی به دانلود آپدیت ها ندارید .
البته درسته یخورده نصب این بازی مشکل هست نسبت به بقیه بازی ها ولی به احتمال زیاد شما با نصب آپدیت شماره 1 بازی مشکلتان برطرف میشود تاریخ سیستمتان را نیز به ۴ نوامبر ۲۰۱۲ حتما تغییربدهید چون روی اجرای بازی بسیار تاثیر دارد .
همچنین مثل تمامی بازی ها شما باید تمام نرم افزار های جانبی روی سیستمتان نصب باشد که در این تایپیک تمامی آن ها وجود دارد همچنین در dvd بازی نیز به احتمال زیاد این نرم افزار ها قرار دارد :
راهنمای جامع نصب و اجرای بازی های کامپیوتری
اگر باز هم مشکلی بود بنده در خدمتم.