پاسخ به: پرسش و پاسخ در مورد دنیای بازی
پنج شنبه 25 تیر 1394 1:29 PM
آقا مگه هر کی یه بازی ای رو کرده معنیش اینه که پولششو داده من نسخه ی کپی مپی گرفتم یا از اینترنت با گوگل هکی چیزی دانلوآقا من نمی گم بازی دفاع مقدس نسازند برن باحالشو بسازن اگه میتوننند آخه بازیهاشون اینقدر ضایست آدم ..
یا باید خوب بسازند که نمی تونند پس هیچی
واقعا استاندار شما واسه بازی خوب چیه که به ارتش فرا زمینی میگی خوب و بقیه چرت و پرتا
مشکل اصلی این جا هست که شما دارید بازی ایرانی را با جدید ترین بازی های روز دنیا مقایسه می کنید . صنعت گیم ایران هنوز تا این درجه کیفیت پیشرفت نکرده است که این هم به دلایل مختلفی هست که قبلا خدمتتون عرض کردم .
در مورد بازی ارتش فرازمینی ها شما حرف خود بازیساز خارجی هم قبول ندارید ؟؟؟؟ این بازی رتبه بهترین بازی مستقل جهان در سال 2013 کسب کرده که اقعا پیشرفت بسیار عظیمی هست .
در مورد بازی های دیگر هم بستگی به سلیقه شما دارد مثلا یک بازی ماشینی ایرانی دیگر هم هست که یک جایزه بین المللی کسب کرده که متاسفانه اسمش را فراموش کردم .
بازی خوب زیاد هست حتی ایرانی همان گونه که خودتان هم میدانید بازی های ایرانی مخصوصا بازی های آنلاین و بازی های موبایل بسیار پیشرفت کرده و تقریبا با حریف های خارجی خود دارند رقابت میکنند که این می تواند نوید بخش بازی های بسیار خوب در آینده باشد.
به هر حال هر کسی یک نظری دارد ولی خوب باید نظرش به حق باشد .
امیدوارم موفق باشید .