نقل قول Ahr1360
سلام من گوشی galaxy note5 دارم و از دیکشنری bluedict که روی اون نصب کردم استفاده زیادی میکنم. مشکلی که دارم اینه که اننتخاب متن در محیط دیکشنری به خوبی عمل نمیکنه. یعنی اگر بخوام یک قسمتی از متن رو با لمس طولانی و درگ کردن انتخاب و کپی کنم با مشکل مواجه میشم. به این صورت که اهرم مربوط به درگ کردن متن و کادری که گزینه های copy,cut,select all وغیره در اون وجود داره اکثر مواقع ظاهر نمیشه. این مشکل ظاهرا با مقدار پیمایش در صفحه بیشتر میشه . یعنی اگر یک متن کوتاه باشه و نیازی به پیمایش در صفحه نباشه مشکلی برای انتخاب متن و درگ کردن و کپی کردن نیست. اما اگر مقدار کمی به قسمتهای پایینتر متن پیمایش کنم اهرم انتخاب متن دارای اختلال میشه و نمیتونم متن رو انتخاب کنم. اگر یک متن طولانی باشه و بخوام در صفحه پیمایش زیادی کنم اونوقت برای انتخاب قسمتی از متن زمانی که لمس طولانی انجام میدم اصلا اهرمهای انتخاب متن و کادر گزینه های مربوطه ظاهر نمیشه و فقط کلمه ای که روی اون لمس انجام شده انتخاب میشه . بدون اینکه بشه اون رو به قسمتهای بیشتر درگ کرد و عمل کپی رو انجام داد .اول فکر کردم شاید مشکل از دیکشنری باشه اما وقتی همین نسخه از دیکشنری bluedict 7.3.9 رو روی گوشی قبلیم : HTC desire 600 تست کردم هیچ مشکلی وجود نداشت و مشکل مربوط به این گوشیه. این رو هم باید اضافه کنم که این مشکل فقط در محیط این دیکشنری وجود داره و در سایر محیطهای متنی دیگه تا حالا مشکلی برای انتخاب متن وجود نداشته. برای من که بصورت دائم از دیکشنری استفاده میکنم این مساله بسیار آذار دهنده ست. ممنون میشم از دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن
دوست عزیز شما ورژنهای جدیدتر وحتی نسخه های قبلیش رو هم امتحان کنید ،. ببینید مشکل دوباره پابرجاست یا نه