0

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!
چهارشنبه 25 شهریور 1394  8:45 PM

نقل قول hassanbnd

سلام گوشی من کاملا فلش شده و رمم هم کاملا فرمت شده هستش !
بعد از اینکه فلش کردم ، گوشی رو روشن کردم و بعد از 1 یا 2 ساعت رم گوشی رو انداختم و چند دقیقه تونستم عکس و فیلم بگیرم و بعدش دوباره وقتی عکس میگرفتی میگفتش که memory error و could not save با اینکه من با هیچ کامپیوتر و گوشی ای ارتباطی نداشتم و بلوتوث و وای فای هم خاموش بودش!
راسی گوشی من اکسپریا مینی هستش و آندرویدش هم 4.0.4 و اصلا از اون روشی که شما گفتید روی حالت SAFE MODE نرفت.(برای رفتن با حالت ابمن (SAFE MODE) ابتدا کلید کم کردن صدا رو نگه میداریم و سپس گوشی رو روشن میکنیم و بعدش کلید کم کردن صدا رو همین جوری نگه میداریم تا این که گوشی کامل روشن بشه و بعد رها میکنیم)
در حالت ایمن هم گوشی من جند دقیقه ای مثل همون دفعه های قبل کار کرد و بعدش دوباره همون داستان قبلی به وجود اومد.

از یکی از تعمیرات گوشی شهرمون شنیدم مشکل از سی پی یوش(CPU) هستش که چند دقیقه ی اول کار میکنه ولی بعدش یه چنین مشکلاتی براش پیش میاد.

نظر شما چیه ؟

سلام

از گفته های شما مشخصه که ایراد  شاید از رم باشه شما میگین وقتی رمو میندازم این مشکل پیش میاد و بدون رم مشکلی نیست شاید سخت افزاری

برای  عیب یابی باید گوشی بطور دقیق بررسی بشه ممکنه ایراد از برد گوشی و حتی سی پی یو باشه بهترین راهش اینه اگر گوشیتون گارانتی داره بدین گارانتی اگرم نداره به مراکز ارین همراه  که گارانتی سونی موبایل ایران مراجعه و رفع عیب کنید در حالت کلی تا گوشی بطور تخصصیتر بررسی و قطعاتش بررسی نشه نمیشه نظر قطعی داد ولی احتمال مشکل سخت افزاری داره چون اگر ایراد نرم افزاری یا باگ باشه با اپدیت و فلش مشکل حل میشه بس مشکل احتمال زیاد سخت افزاریه 

موفق باشید

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

تشکرات از این پست
khodaeem1 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها