پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!
شنبه 14 شهریور 1394 5:42 PM
سلام من هر برنامه یا فایلی رو که میریزم توی گوشی درجا یا بعد از چند ثانیه پاک میکنه و هیچ فایلی رو هم نمیتونم از توی گوشی پاک کنم !!!
وقتی هم میخوام گوشیم رو با استفاده از برنامه ی فلش تولز ، فلش کنم میگه دیوایس گوشی شما موحود نمیباشد و بعد از این که میرم و درایور رو میزنم نصب کنه ، بیش تز درایور هارو میزنه که نصب نشد (علامت ضرب در میاد) و اصلا من درایور گوشی خودم رو پیدا نمیکنم که بزنم نصب بشه ، من همه ی درایور هارو میزنم تا نصب بشه و بیش ترشون نصب نمیشند(تقریبا همه)
گوشیم xperia mini هستش و ویندوزم هم 8.1 64بیتی.
آیا برنامه ی دیکه ای هم برای فلش کردن وحود داره ؟
چجوری این مشکل گوشیم رو حل کنم ؟!
پ.ن : چون که گوشیم به صورت مستمر همه چیز رو پاک میکنه هیچ برنامه رو هم نمیتونم بریزم توش و نصبش کنم !!!
سلام
در چند پست پیش دوست عزیزی هم مشکلی شبیه مشکل شما رو داره که گفتم بخاطر ویروسهاییه که هست و در حال حاضر دوراه برای حل این مشکل ها هست یکیش روفعلا بدلایلی نمیتونم اینجا بزارم بمرور در وبلاگ دنیای دیجیتال قرار خواهد گرفت
ولی در حال حاضر شما از طریق زیر میتونید درایورها رو نصب کنید و گوشیتون رو فلش کنید:
به قسمت Search ویندوز برید و از قسمت setting بخش General رو انتخاب کنید .
به پایین صفحه بیاید گزینه Advanced Startup داره . کلیک کنید .
از صفحه باز شده Troubleshoot رو بزنید .
دوباره Advanced option's رو بزنید .
بعد بر روی Windows Startup settings کلیک کنید .
روی این مورد که کلیک کنید ویندوز ریست میشه و دوباره بالا میاد . اما موقع بالا اومدن یه منو برای شما میاره که شامل چند گزینه است که ما با گزینه شماره 7 کار داریم .
با استفاده از دکمه شماره 7 ویتدوز دوباره ریست میشه .
اون گزینه 7 به ویندوز میفهمونه که بیخیال چک کردن ثبت شدن درایور ها بشو .
بعد از بالا اومدن سیستم حالا به راحتی می تونید درایور ها رو نصب کنید. درایور هایی مثل درایور های برنامه های Fastboot و Flashboot ADB Driver
این بار بعد از نصب درایور ها به جای ضربدر و عدم نصب همه رو نصب میکنه و مشکلتون حل میشه.
در صورتی که پس از انجام این کار باز هم موفق به نصب درایور نشدید فایل اپدیت ویندوز زیر را متناسب با نسخه سیستم عامل خودتون دانلود کنید
موفقباشید
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning