0

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!
چهارشنبه 24 تیر 1394  4:07 PM

نقل قول ria1365

نقل قول m_k_k_12

دوستان امروز نوت اج رو بردم نمایندگی گفت از کجا خریدی گفتم مخصوصا از چین سفارش دادم برام اوردن یارو گفت اورجینال نیست!!!

داشت باهاش دعوام می شد میگفتم اقا منظور از اورجینال چیه شما برای من اورجینالشو بیار.

پشتشو باز کرد اینو گفت.

کد imeiرو تو سایت imei.info زدم شناخت و اورد نوت اج رو و گوشی ساخت کره هست منتاژ چین.

کد01 که اینم درست بود میشه بگید از کجا بفهمم اصله!

یارو واقعا اعصابمو خورد کرد دو دل شدم.

میترسم رفرش شده باشه که فکر نکنم فیک هم نمیدونم.

کمکم کنید دوستان.

اگه میشه زودتر جواب بدید.

سلام و عرض ادب

دوست گرامی در اینکه گوشی شما رفرش باشه یا نه من چون ندیدم نمیتونم دقیق نظر بدم چون مستقیم از اونجا اوردن و مسلما گارانتی شرکت وارد کنندرو در ایران نداره نمیشه نظر قطعی داد ولی همانطور که فرمودین تو سایت اگه نوشته اصله که خیالتون راحت باشه شما لطفا شماره سریال گوشیتون رو به پیام شخصی من بفرستید منم از طریق یکی از دوستان و سایت های معتبر براتون پیگیری میکنم

در مورد مشکلاتتون و بنچمارک کمتر بعد از اپدیت شما باید بعد اپدیت یکبار گوشیتون رو حتما ریسبیت نمایید تا بنجمارک واقعیش نشون داده بشه

با ریسیت مشکل قلمتونم حل خواهد شد.

موفق باشید.

سلام درباره گوشیهای نوت سامسونگ بعضی مواقع قلم در بعضی قسمتهای صفحه کار نمیکند که بخاطر این است که از کیف یا محافظ اهن ربایی استفاده میشود که با برداشتنش مشکل حل میشه اگر مشکل از اانجا نیست حتما قلم مشکل داره
💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
ria1365 ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها