0

پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!

rezamoameri
rezamoameri
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!
پنج شنبه 25 دی 1393  11:34 PM

باسلام و خداقوت من گوشیمXperia ionهستش،1/5ساله خریدمش، یعنی از همون ماه های اولم راضی نبودم ازش، از اواسط تابستونی ک گذشت بازی کلش آف کلنز نصب دارم بازی میکنم(تقریبا زیاد)تا الآن،البته کمتر کردم بازی کردنو،نرم افزارای چت(لاین،وایبر،واتساپو...)نصب دارم و تعدادی برنامه سبک دیگه، سرعت گوشی انقد ک اومده پایین و هنگاش انقد زیاد شده،اعصابمو بهم ریخته،مثلا یک برنامه باز باشه و برنامه دومو باز کنم هنگه تا ده بیست ثانیه،سرعتش افتضاح،یه پیامک تایپ میکنم ده بار هنگای ده ثانیه ای داره،تا دلتون بخواد جاهای دیگه ازین هنگا،وسط برنامه ها یهو(Not responding,force close)میزنه،روزی شاید 50 بار بیشتر،یا وسط برنامه یهو میپره صفحه اول،یا یه پیامک واسم میخواد بیاد چن ثانیه قبلش قفل میکنه بعد پیامک میاد،سرعتشم که گفتم از یه برنامه میای بیرون یه برنامه دیگرو باز کنی باید وایسی ببینی آقای سونی کی میاد برسه بهت باز کنه برنامه مورد نظرتو.انگار میخوام باهاش سایت پارلمان آمریکارو هک کنم که با ترس و بی میلی راه میاد؛در مجموع کلافم کرده این گوشی،پولم ندارم یه گوشی جدید بخرم،وتنها رضایتم از این گوشی باطریشه که تقریبا سالم مونده! حالا میخواستم بپرسم مشکلش ازCpuشه؟ضعیف شده؟از بازی زیاد!یا مشکل چیز دیگه ایه؟و اگه چیز دیگه ایه قابل حله؟میشه سرعتش مث قبل شه؟... لطفا راهنماییم کنید با درود و سپاس
تشکرات از این پست
ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها