نقل قول shirdel2
بنام خدا
سلام دوستان گرامی ضمن عرض خسته نباشید و خدا قوت به شما و دست اندرکاران محترم این تاپیک بعرض برسونم که:
گوشی بنده lg l70 دارای یک سری برنامه اصلی موقع خرید بود و حالا چند برنامه جزئی روی آن نصب کردم (ضمنا حافظه جانبی 16GB هم داره) برای بروز رسانی برنامه ها مرتبا پیام کمبود حافظه میاد. البته بنده سعی کردم هر برنامه ای را که امکان انتقال به حافظه جانبی داشت را به آنجا منتقل کنم ولی ظاهرا پس از منتقل شدن از حافظه داخلی خارج نشده است. لطفا بفرمائید چگونه حافظه داخلی را خالی کنم؟اگر برنامه های منتقل شده به حافظه جانبی را از حافظه داخلی پاک کنم ، برنامه ها کار خواهند کرد یا خیر؟
با تشکر و احترام
سلام
در مورد گوشی شما از معایب این مدل گوشی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
حافظهی داخلی کم
کیفیت نسبتا ضعیف دوریبن
همانطور که اشاره فرمودید مورد اول که مشکل خیلی از کاربرای این گوشی هست بیشتر بچشم میخوره و محسوس تره مخصوصا زمانی که بخواین تعداد زیادی بازی یا برنامه دیتا دار نصب کنین
برای حل این کار شما یا میتونید از کارت حافظه جانبی با ظرفیت بالا استفاده کنید یا یک راهی که اکثر کاربرای حرفه ای این کا رو میکنن روت دستگاه هست که با این کار میتوانید کارهای زیادی رو روی دستگاهتون انجام دهید مثلا میتونید اون برنامه های که از اول رو سیستمتون بوده و قادر به حذفش نیستید رو با روت حذف کنید یا برنامه هاییرو که به کارت حافظه جانبی نمیشه انتقال داد رو براحتی انتقال داد و خیلی از کارهای دیگر
برای اشنایی بیشتر با نحوه روت اسان و بدون دردسر به لینک زیر سر بزنید و در صورت داشتم مشکل یا پرسش مطرح نمایید.