پاسخ به:پاسخگویی به تمامی سوالات در مورد تلفن همراه!
شنبه 29 آذر 1393 3:44 PM
نقل قول whitelife
سلام.گوشی من htc one هست..چند وقتیه از اخرین باری که مموری گوشی پر شد و خالیش کردم..وقت زدن پین گوشی قشنگ.مشخصه سرعت یکم پایین اومده و زیر دستم یکم طول میشکه تا انجام بشه..و وقتی چند بار پشت هم روی گوشی میزنم مهم نیست تو یازی یا هرجای دیگه ای که باشه یدفه رو اونجا زوم میکنه...حتی یازی هم بکنم تند تنط بزنم رو صفحه اینجوری میشه..مشکل گوشیم چیه؟؟؟تورو خدا شماها جوابم بدین
سلام بزرگوار
این نوع گوشیها چون اندروید هستند و اندروید هم کلا رم زیادی از گوشی رو مصرف میکنه چیز عادیه این مشکل زمانی هم زیادتر میشه که تو رم گوشی بازی یا برنامه زیادی نصب بشه حالا شما لطف کنید بگید مدل دقیق گوشیتون چیه چون بعضی از این مدل درگاه کارت حافظه جانبی نمیخوره شما برای افزایش سرعت گوشی اول یک بکاپ از چیزهایی که تو گوشی دارین و براتون اهمیت داره بگیرین بعدش یکبار ریسیت فاکتوری کنید از تو تنظیمات یا از از طریق کلید پاور و ولوم گوشی در حالت خاموش با این کار گوشی مثل روز اولش میشه و یک توصیه ای که من به همه مشتریام یا دوستام کردم اینه فقط اون برنامه ها و بازیهایی که رو لازم دارند رو گوشی نصب کنند باز اگر مشکل پابرجابود بگین من یک روش 100% میگم که مشکلتون تو چند دقیقه حل بشه.
در پناه الله باشید
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning