0

هفته ششم: ----o-( ذوالکفــــــل " پرهیز از قضاوت عجولانه ")-o--- امتیاز ویژه

TANHA313
TANHA313
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 190

پاسخ به: ----o-( ذوالکفــــــل " پرهیز از قضاوت عجولانه ")-o--- امتیاز ویژه
جمعه 26 مهر 1392  10:07 PM

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

قضیه ای که تعریف میکنم به تازگی راجع به خودم اتفاق افتاده

من در سایت .... عضو بودم، یک نظر سنجی در اون سایت قرار داده شد و از اونجا که این سایت، سایت پر حاشیه ای بود، ادمین سایت تصمیم گرفته بود هر یک از اعضا که از سایت بازدید میکنن و برای شرکت در نظرسنجی لاگین نمیکنن رو شناسایی کنه و .....

البته قبل از این موضوع، بنا به دلایلی تصمیم گرفته بودم که برای همیشه به این سایت به عنوان یک عضو مراجعه نکنم و با یکی از معاونین ادمین راجع به مسئله ای صحبت کردم که اتفاقا در ارتباط با طرز برخورد ادمین اون سایت با خودم بود که در قضیه ای  از وی حمایت کرده بودم و ادمین، در ارسالی که زده بود عنوان کرده بود که  به بنده تشکری بابت این موضوع نخواهد رسید!!! و همچنین اضافه کرده بود "وقتی از من تعریف و تمجید میکنن حالمم از خودم بهم میخوره" و کلی صحبتهایی از این دست کرده بود و متاسفانه بین صحبتهاشون از من هم اسم برده بودند.  در صورتی که من در حالی به زدن این ارسال و حمایت از ایشون [و واضح تر بگم : درک ایشون بابت حواشی ای که داشتند]  پرداختم که خودم دارای مسئله حادی در زندگی شده بودم و میبایست همه انرژی و دل مشغولیَم، معطوف آن مسئله می بود و درآن لحظات، به هیچ عنوان به فکر دریافت تشکر از کسی نبودم و تنها، روشنگری و ارائه مطلب حق، مدنظر بود و شرایط و مشکلی که داشتمو در اون ارسال نیز قید کرده بودم. نتیجه این شد که به خاطر حرفهای ادمین، کاربران فکر کردند من به نوعی به تملق و چاپلوسی از ادمین پرداختم و شروع کردند به زدن ارسالهای مضحک و طنز درباره این قضیه. و حتی یک از کاربران، اشاره به حدیثی از امام صادق(ع) در این باره کرده بود که " تعریف در جلوی اشخاص، مثل آنست که بر سر طرف، زباله خالی کنی!". خلاصه برای برخی هم این قضیه، شبهه شد که نیت من از این حرکت چی بوده و انجام همچین حرکتی رو از بنده، بعید دونستند. نهایتاً تصمیم گرفتم که نمیتوان روی چنین کسی که موقعیت اشخاص رو تشخیص نمیده و هر حرف زننده ای از دهنش بیرون میپره، حساب کرد و از اونجا بیرون اومدم. قبل از رفتن از اونجا، همین طور که گفتم این موضوع رو با معاون ادمین در میون گذاشتم و به بیان معضلات سایت [که متاسفانه یک سایت مهدوی هم بود] به عنوان درددل، پرداختم... بگذریم.... در اثر صحبتهای بنده و همین طور نکاتی که در سخنرانی یکی از اساتید درباره فعالیتهای مهدوی سایتها، عنوان شده بود، مسئولین اون سایت تصمیم گرفتند تا رویکرد تالار گفتمان رو تغییر بدن و به همین منظور، یک نظرسنجی به طریقی که در ابتدای ارسال گفتم برای کاربران قرار دادند که با توجه به روشی که ادمین [=مدیر ارشد سایت] برای شناسایی مخالفین خودش در نظر گرفته بود، باز هم بنده ضربه ـَشو خوردم و به عنوان شخصی که از سایت بازدید کرده اما لاگین نکرده و در نظرسنجی شرکت ننموده، "جاهلی که میبایست جهل خودشو فریاد کنه" و "دوست نما!" لقب گرفتم. البته خدا رو شکر این بار ادمین، اسمی از من نیاورده بود و به طور کلی همه کسانی که در نظرسنجی شرکت نکردند رو این چنین مخاطب قرار داد. البته، با توجه به صحبتهایی که کرده بودم و همین طور دفاعی که در اون ارسال، از ایشون داشتم، دوست نما! مطرح کردشون، خاص من بود و به من اشاره داشت...

در شرایطی با بنده به این نحو، برخورد شد که درگیر مسئله مهمی بودم.... اگر جام راحت بود و دلم خوش!، ناراحت نمیشدم اما..... بمانَد.

با توجه به اینکه قبلا تصمیم گرفته بودم اونجا رو برای همیشه ترک کنم، به این نتیجه رسیدم که واقعا تصمیمم به جا و درست بوده و براشون واقعا متاسف شدم و البته، هیچ وقت پاسخی به اونها ندادم و سکوت اختیار کردم و به این سایت [ =راسخون، با عنایت به فعالیتهای مفیدی که داره، مخصوصاً کلیپهای با کیفیت و پرمحتوا ] که در اثنای این قضایا، تصمیم به عضویت در آن گرفته بودم، مراجعه کردم

خب، حالا شما بگید جای من بودید چی کار میکردید؟؟؟

تشکرات از این پست
hoseinh1990 nargesi shokraneh
دسترسی سریع به انجمن ها