SEO سایت
پنج شنبه 23 بهمن 1393 10:05 AM
بسمه تعالی
یکی از موضوعاتی که جای خالی آن در این انجمن احساس می شود \"آموزش بهینه سازی سئو\" است. امروزه ساخت یک وب سایت موفق مستلزم ویژگی های خاصی می باشد. یکی از این ویژگی ها داشتن سئوی بهینه است. همه بلد هستند سایت درست کنند، . . . اما چه کسی می تواند سایتی موفق داشته باشد؟؟ دلایلی که ممکن است شما را به این تاپیک متصل کند، سوالات زیر می باشند: چرا با وجود همه هزینه هایی که تا کنون کرده ام هیچ جوابی نگرفته ام؟ چرا با وجود مطالب و طراحی قالب زیبای سایت خود همچنان در افزایش بازدید ناکام هستم؟؟؟ چرا رتبه سایت من سقوط میکنه؟ و چرا سایتم ایندکس نمیشه و یا دیر ایندکس میشه؟ چه کار کنم تا سایت من بیشتر در نتایج جستجو یافت شود؟ ابزار های مفید و معتبر سئو کدامند؟ طرز استفاده از این ابزارها چگونه است؟ و کلی سوالات دیگر... اکنون بنده قصد دارم با آموزش صحیح و راه حل های درست، به دوستان صاحب سایت برای داشتن سایتی موفق کمکی کرده باشم. تمامی راه حل ها و آموزش ها در این تاپیک برگرفته از منابع معتبر خارجی و تست شده هستند. سئو چیست ؟ زمانی که شما در یک موتور جستجو به دنبال یک موضوع خاص می گردید حتما متوجه این موضوع شده اید که برخی از وب سایتها دارای رتبه های بالاتری می باشند و در صفحات اولیه نمایش داده می شوند و این یعنی تولید کردن صفحات وبی که برای موتورهای جستجو جالب و فریبنده هستند. بهینه سازی صفحات وب این است که شما در نتایج یک موتور جستجوی بزرگ بیشترین امتیاز را داشته باشید. کلمات کلیدی سئو توضیحات سئو توضیح سئو علم سئو تگهای سئو seo.jpgاهمیت این موضوع از آنجا ناشی می شود که اکثر مردم از موتورهای جستجو برای رسیدن به مطلب یا محصول مورد نظر خود استفاده می کنند. بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجوگر معروف شاید بتوان گفت که تقریبا همه افرادی که با وب آشنایی هر چند کمی دارند، حداقل برای یک بار هم که شده واژه SEO را شنیده اند. اما SEO چیست؟ معنای لغوی SEO که مخفف Search Engine Optimization است، بهینه سازی موتور جستجو می باشد. SEO یعنی تولید کردن صفحات وبی که برای موتورهای جستجو جالب و فریبنده هستند. بهینه سازی صفحات وب این است که شما در نتایج یک موتور جستجوی بزرگ بیشترین امتیاز را داشته باشید. اهمیت این موضوع از آنجا ناشی می شود که اکثر مردم از موتورهای جستجو برای رسیدن به مطلب یا محصول مورد نظر خود استفاده می کنند. متا تگهای سئو سئو وب سایت دایرکتوری های سئو موتور جستجو سئو عنکبوت سئو روبات سئو اسپایدر سئو خزنده سئو به عنوان مثال در گوگل و یاهو، اکثر مردم فقط به صفحه اول نتایج جستجو نگاه می کنند. بنابراین برای داشتن ترافیک بالا از طرف موتورهای جستجو، این مسأله الزامی است که سایت شما در صفحه اول نتایج جستجو قرار گیرد. علم بهینه سازی موتور جستجو در مورد روشهای فنی مانند عنوان صفحه مناسب، تگ ها و متا تگ ها، کلمات کلیدی و عبارات کلیدی و توضیحات مناسب سایت و کلاً محتوایی که موتورهای جستجو دوست دارند، مطالعه می کند. موتورهای جستجو صفحات وب را به وسیله نرم افزار خزندگی (عنکبوت) پیدا و فهرست بندی می کنند. متاسفانه تمام نرم افزارهای خزندگی یک جور کار نمی کنند. برای مثال اگر صفحه وب شما در یکی از موتورهای جستجو امتیاز بالایی داشته باشد، ممکن است در دیگر موتورها این چنین نباشد. یکی از کارهایی که متخصصان بهینه سازی موتورهای جستجو انجام می دهند، پیگیری تمام تغییرات عملکرد داخل موتورهای جستجو است. بنابراین آنها میتوانند صفحات وب را بر طبق این تغییرات بهینه سازی کنند.
اگر میخواهید سایت یا وبلاگ را سئو کنید با من درتماس باشید بهترین سئو در ایران