0

درباره بیماری آلوپسی آره آتا

 
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 2005
محل سکونت : اصفهان

احتمال ابتلا به آلوپسی آره آتا
دوشنبه 15 مهر 1392  10:45 AM

احتمال ابتلا به آلوپسی
 
احتمال ابتلاي هر فرد به بيماري آلوپسي آره آتا، 1/7 درصد است
آلوپسي آره آتا، بيماري است كه در آن برخي از نواحي موها بدون التهابي ريخته مي شود و احتمال ابتلاي هر فرد 1/7 درصد در طول عمر است.
 
دكتر حسن صيرفي، عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود:
بيماري آلوپسي آره آتا يك بيماري شايع است كه در هر لحظه يك تا دو در هزار نفر انسان به آن مبتلا مي شوند و احتمال ابتلاي فرد تا آخر عمر حدود 1/7 درصد است.
وي گفت: علت بيماري مشخص نيست، ولي يك بيماري التهابي مزمن با منشاء خود ايمني است كه در آن موهاي نواحي مختلف بدن از جمله سر، ابرو و صورت ناگهان بدون هيچ التهابي ريخته مي شود.
اين متخصص بيماري هاي پوست و مو، تصريح كرد: اين ريزش به صورت نواحي بدون موي گرد يا بيضوي به ابعاد 3 تا 5 سانتي متر و به تعداد يك يا چند عدد و معمولا روي سر ايجاد شود.
صيرفي اظهار كرد: اين بيماري در تمام گروه هاي سني و در زن و مرد به يك نسبت ديده مي شود، خيلي از موارد بيماري در سنين 40 سالگي آشكار مي شود، ولي احتمال بيماري در هر سني وجود دارد.
اين متخصص پوست و مو، افزود: علت بيماري برانگيخته شدن سيستم ايمني سلولي برعليه مواد آنتي ژنتيك فوليكول مو و يا پروتئين هايي است كه در اثر فعاليت توليد ملانين يا ملانوژنز ايجاد مي شود.
 
 
* 80 درصد بيماران مبتلا، خود به خود بهبود پيدا مي كنند
صيرفي در ادامه گفت: ريزش مو در اين افراد فقط محدود به موهاي در حال رشد بوده، ولي موهاي سفيد را درگير نمي كند. سير بيماري يك روند خود به خود محدود شونده دارد و در عرض يكسال 80 درصد بيماران خود به خود خوب شده و موها رويش مجدد پيدا مي كنند.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران، عنوان كرد: درمانهاي متعددي براي اين بيماري وجود دارد كه مي توان به استفاده پمادهاي كورتيكو استروئيدي موضعي اشاره كرد كه معمولا باعث رويش نسبي موها مي شود، ولي درمان موفق بيماري استفاده از تزريقات كورتن داخل ضايعات بدون مو است كه با درجات بهبودي بالايي همراه است.
وي ادامه داد: تزريق آمپول هاي كورتيكو استروئيدي با غلظت مناسب در بيش از 60 درصد موارد منجر به بهبودي مي شود، درمانهاي موضعي و سيستماتيك ديگري نيز وجود دارد كه موثرترين آنها استفاده از تركيباتي است كه منجر به آلرژي موضعي در پوست شده و اين روش به نام ايمونوتراپي موضعي ناميده مي شود.
صيرفي افزود: ماده اي كه براي اين منظور استفاده مي شود، ديفن سيپرون نام دارد كه در اكثريت افراد منجر به ايجاد حساسيت تماس شده و با انتخاب غلظت هاي مناسب روي پوست سر ماليده مي شود و حالت اگزماي خفيف همراه با خارش ايجاد مي شود كه بعد از 3 ماه منجر به رويش مجدد مو مي شود كه از اين روش درماني براي فرم هاي گسترده و مقاوم درماني استفاده مي شود.
 

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

 

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

 

تشکرات از این پست
mina_k_h mehrad90
دسترسی سریع به انجمن ها