0

مـسئول فـروشـگـاه راسـخـون روی صنــــدلــــی داااغ!!!

e_shop
e_shop
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1206

پاسخ به:مـسئول فـروشـگـاه راسـخـون روی صنــــدلــــی داااغ!!!
شنبه 20 مهر 1392  11:45 AM

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام خدمت مسوول فروشگاه.

سلام و احترام  - از تاخیر در پاسخ دهی  به سولات عذرخواهی میکنم. به بزرگی خودتون ببخشید.

فروشگاه راسخون بیشتر کاربر محور هست یا مدیر محور؟ یعنی محصولات بیشتر طبق نظر کاربران هست یا مدیران و مسوولان سایت؟

تجربه نشون داده محصولاتی که کمتر در انتخاب آن به نظرکاربران توجه شده و به صورت یک نفره انتخاب شده مورد استقبال قرار نگرفته و روی دستمون باد کرده است . به همین دلیل به نظر من در انتخاب محصولات باید درخواست و استقبال  کاربران در اولویت قرارگیرد.چطور مگه؟

معمولا چقدر طول می کشه تا محصول درخواستی کاربران در فروشگاه بارگذاری بشه؟

با توجه به بودجه محدود اختصاص یافته به بخش فروشگاه امکان خرید و بارگذاری بسیاری از محصولات درخواستی کاربران وجود ندارد.اما در صورت تایید محصول و تامین هزینه ،حداکثر تا یک ماه تهیه و بارگذاری خواهد شد.

بیشتر چه محصولاتی مورد توجه کاربران هست؟ 

بیشترین فروش مربوط به شاخه لوازم جانبی کامپیوتر و محصولات لوح فشرده ( ویندوز - بازی - مستند وانیمیشن) میباشد.

من یه بار درخواست کردم قلم قرآنی در فروشگاه ارائه بشه ولی نشد؟ شما دلیلش رو می دونید؟ 

به احتمال زیاد دلیلش بحث بودجه و این حرفا بوده .اما درخواست شما به مدیر اجرایی انتقال داده خواهد شد.

ملاک شما برای انتخاب محصولات چیه؟ قیمت؟ کاربردی بودن؟ علاقه کاربران؟ کدوم ملاک در اولویته؟

همه موارد بالا به نوعی در انتخاب و بارگذاری یک محصول در فروشگاه تاثیر گذار هستند. اما اول نگاه میکنیم چقدر پول داریم بعد با توجه به کاربردی بودن( البته قیمتش هم مهمه)  ، محصولاتی که بیشتردرخواست شده اند  تهیه میگردد.

چند تا خواهر و برادر هستید و شما بچه چندم خانواده اید؟

سه تا خواهر و دوتا برادر دارم ( 6 تا بچه ایم) - من فرزند سوم هستم . شما چطور؟

ببخشید سوال آخر زندگی خصوصی بود اگه دوست ندارید جواب ندین. 

از مدیر پاتوق می خوام کوپن پ من برای سقف سوالات رو فراموش نکنن.

با تشکر از شما که با مشغله زیاد وقت می کذارید  و جواب کاربران رو میدین.

ممنون ان شاءالله که هرچی از خدا میخواهید بهتون بده ( دعای مادر بزرگی)

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi onehamed tahmores mina_k_h mey212 salma57
دسترسی سریع به انجمن ها