پاسخ به:مـسئول فـروشـگـاه راسـخـون روی صنــــدلــــی داااغ!!!
پنج شنبه 18 مهر 1392 10:29 PM
سلام خدمت جناب آقای تیموری.امیدوارم حالتون خوب باشه.
سلام و عرض ادب - امیدوارم که از جواب ها ناراحت نشده باشید و نشید. در کل به دل نگیرید
1- ریاضی کاربردی چه ربطی به رشته فیلمسازی داره؟!
هر کدو م ساز خودشو میزنه
2- راستی چرا در زیر نام کاربری شما محل سکونت وجود نداره؟
از یه نفر می پرسند اهل کجایی؟ میگه هنوز زن نگرفنم(ازدواج نکردم)
3- نظر شما در مورد ازدواج چیه؟ اون دفعه که به خواستگاری رفتید و جواب منفی گرفتید نوع خواستگاری سنتی بود؟ یا خودتون پسند کرده بودید؟
ازدواج خیــــــــــــلی خُبه. من به همه جوانها در عین حال پیرها( همه و همه) توصیه میکنم یکی پس از دیگری ازدواج کنند.
من گفتم دست از پا درازتر برگشتم .به این معنا نیست که طرف مقابل جواب منفی داد. اتفاقاٌ هم جواب خودش و هم خانواده اش مثبت بود. در ضمن خودم انتخاب و پسند کرده بودم .چی میگند، بهتر از شما نباشه ...یه پارچه خانم بود . یه چیزایی تو همین مایه.
4- نظرتون در مورد آقایونی که در اولین خواستگاری جواب منفی می گیرند و بعد تصمیم می گیرند که دیگه به ازدواج فکر نکنند چیه؟
خوب دوباره تصمیمشون عوض میشه و به ازدواج فکر میکنند.(آقایان از این اخلاقهای خانمی ندارند، من میشناسمشون)
5- یک نصیحت برای mina_k_h؟
من به قول دوستان کوچکتر از اونم که بخوام شما را نصیحت کنم امــــــــــــــا
میتونی اگه دوست داشتی بعضی وقتا مثلآٌ شبها وقتی حس و حالش هست وقتی سرحالی اگه تنها باشی که چه بهتر، اگه یه چایی هم قبلش خورده باشی دیگه بهتر، مثلاٌ بعد از نماز مغرب و عشا ، رو به قبله بشینی قرآن هم توی دستات ، چند تا آیه بخونی با معنی زیرش با صدای آروم، بهش فکر کنی بعد با صدای بلندهمون چند تا آیه رو دوباره بخونی با صدای بلند .گریه ات میگیره( البته اینو من روی خودم تست کردم وجواب داده ، شما را نمی دونم )