نقل قول onehamed
ادامه سوالات :
نظرتون در مورد جمله " ببخش تا بخشیده شوی :( "
یکی از رفتارهای اخلاقی پسندیده هست که سعی می کنم تو زندگی بهش عمل کنم. یه جورایی میخواد بگه که انسان بخشنده و باگذشت ،مسیرش صاف و هموارتره.
گفتید که مجردید :))))) ولی یکبار رفتید و دست از پا دراز تر برگشتید دقیقاً حستون بعد از گرفتن جواب "-" چی بود ؟
من نگفتم جواب منفی گرفتم .کاملاٌ برعکس .اتفاقاٌ طرف مقابل بدجور برام دست و پا می شکست. یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی
چه محصولی از فروشگاه را خیلی دوست دارید ؟ برنامه آتی فروشگاه چیست ؟
همشون تو یه سطحند. ان شاء الله به زودی موبایل و تبلت در فروشگاه بارگذاری خواهد شد.
تا چه حد کاربران سایت را می شناسید ؟ اگه من یه لیست از چند کاربر بدم میتوانید با توجه به خصوصیاتشان توصیفشون کنید؟
خیلی کم
خب اسم کوچکتون را که بلد نیستم ولی اخلاق خوبتون + بد ترین اخلاقتون چی هست ؟
نام : محمد رضا - اگه میدونستم اخلاق خوب و بدم چیه که الان اینجا نبودم. ولی دوست دارم صبرم زیاد باشه.
به نظرتون در آمد کار آزاد بهتر از کارمندی نیست ؟ :|
چرا - من از اول گفتم بازم میگم ، فقط کار آزاد .اگه کار آزاد داشته باشی ، با منطق و عقل پیش بری و باخدا باشی ،هم تو کارت پیشرفت قابل توجهی داری هم درآمدش چندین برابره. اگه طرح و ایده درست و درمونی داری بیار وسط تا با هم اجراش کنیم.
نظرتون در مورد "چادر" و "ساپورت" ؟
چادرخوبه ، خیلی هم به کار میاد. ولی درباره ساپورت زیاد سر رشته ای ندارم.
نظرتون در مورد رسانه های اجتماعی فیسبوک و ... ؟ به نظر شما چه فرقی میان سایت فیسبوکی (که در کشورمان بدون ف-ی-ل-تر هست) و فیسبوک وجود داره ؟
اصلا تا حالا وارد فیسبوک و فیسبوکی و ... نشدم و نمی دونم چی هست.طرح اقتصادی در آمد زا بیار، ول کن این حرف ها رو..
فعلاً همین ها دیگه ، ببخشید اگه یکمی سوالات زیاد شد ، به هر سوالی دوست نداشتید پاسخ ندید ، (: ت ش ک ر :)
موفق و پیروز و هرجور که دوست دارید باشید . کی بیاییم عروسی؟