نوعي کيک شکلاتي
چهارشنبه 10 مهر 1392 9:20 AM
شکر - ۲پيمانه
شکلات تلخ - ۱۱۲گرم
کره - ۵۷گرم
آرد - ۲پيمانه
جوش شيرين - ۲قاشق مرباخوري
بکينگ پودر - يک قاشق مرباخوري
نمک - يک چهارم قاشق مرباخوري
شير - يک پيمانه
سرکه سيب - يک قاشق مرباخوري
تخم مرغ - ۲عدد
وانيل - کمي
چيپس شکلاتي - يک و نيم پيمانه
خامه - يک و نيم پيمانه (هم دما با اتاق)
فر را روي ۱۷۵درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
شکر، شکلات تلخ و کره را در قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم ذوب کنيد. سپس مواد را از روي حرارت برداريد و بگذاريد خنک شود.
آرد، جوش شيرين، بکينگ پودر و نمک را با هم الک کنيد.
سرکه و شير را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
ظرف مناسب را کمي چرب کنيد. آنگاه شکلات، تخم مرغ و مخلوط شير را به آرد اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس وانيل را به مواد اضافه کنيد و در ظرف تهيه شده بريزيد.
مايه کيک را به مدت ۳۰ تا ۳۵دقيقه در فر بگذاريد و پس از پخت و کمي خنک شدن، روي سيني پنجره اي قرار دهيد تا کاملا خنک شود.
چيپس شکلاتي را به طريق بن ماري آب کنيد و بگذاريد کمي خنک شود. لازم است مخلوط شکلات و خامه در يک دما باشد. در غير اين صورت کيک صاف و يکدست نخواهد شد.
خامه را با يک قاشق چاي خوري آب ليمو مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
شکلات ذوب شده و خامه ترش را با هم مخلوط و براي تزيين وسط و روي کيک از آن استفاده کنيد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست