0

نوعي کيک شکلاتي

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

نوعي کيک شکلاتي
چهارشنبه 10 مهر 1392  9:20 AM

 
 
مواد لازم:

شکر - ۲پيمانه

شکلات تلخ - ۱۱۲گرم

کره - ۵۷گرم

آرد - ۲پيمانه

جوش شيرين - ۲قاشق مرباخوري

بکينگ پودر - يک قاشق مرباخوري

نمک - يک چهارم قاشق مرباخوري

شير - يک پيمانه

سرکه سيب - يک قاشق مرباخوري

تخم مرغ - ۲عدد

وانيل - کمي

چيپس شکلاتي - يک و نيم پيمانه

خامه - يک و نيم پيمانه (هم دما با اتاق)

 

طرز تهيه:

فر را روي ۱۷۵درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.

شکر، شکلات تلخ و کره را در قابلمه بريزيد و روي حرارت ملايم ذوب کنيد. سپس مواد را از روي حرارت برداريد و بگذاريد خنک شود.

آرد، جوش شيرين، بکينگ پودر و نمک را با هم الک کنيد.

سرکه و شير را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.

ظرف مناسب را کمي چرب کنيد. آنگاه شکلات، تخم مرغ و مخلوط شير را به آرد اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس وانيل را به مواد اضافه کنيد و در ظرف تهيه شده بريزيد.

مايه کيک را به مدت ۳۰ تا ۳۵دقيقه در فر بگذاريد و پس از پخت و کمي خنک شدن، روي سيني پنجره اي قرار دهيد تا کاملا خنک شود.

چيپس شکلاتي را به طريق بن ماري آب کنيد و بگذاريد کمي خنک شود. لازم است مخلوط شکلات و خامه در يک دما باشد. در غير اين صورت کيک صاف و يکدست نخواهد شد.

خامه را با يک قاشق چاي خوري آب ليمو مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.

شکلات ذوب شده و خامه ترش را با هم مخلوط و براي تزيين وسط و روي کيک از آن استفاده کنيد.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
دسترسی سریع به انجمن ها