0

خواص آیات، سوره ها و اذکار

arseyfi
arseyfi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6672

پاسخ به:خواص آیات، سوره ها و اذکار
سه شنبه 9 مهر 1392  11:53 AM

سوره ی انبیاء و آثار آن
سوره ی انبیاء بیست و یکمین سوره ی قرآن کریم بوده و در مکّه ی مکرّمه نازل شده است. پیامبر بزرگوار اسلام (ص) در فضیلت سوره ی انبیاء فرموده است: هرکه سوره ی انبیاء را قرائت نماید، خداوند از او حسابرسی آسانی نماید و  همه ی پیامبرانی که نام های شان در قرآن یاد شده است در روز قیامت با او مصافحه می کنند و بر او درود    می فرستند.1

درمان سردردها با سوره ی انبیاء
آیه ی 30: اسحاق بن ابراهیم از امام هادی (ع) نقل کرده است که روزی به خدمت ایشان شرفیاب شدم. دیدم که شخصی از دوستان ما به نزد ایشان شکایت آورده  بود و گفت: ای فرزند رسول خدا (ص)، این درد ملعون، همیشه خانواده ی مرا می آزارد، امام فرمود: آن چه دردی است؟ جواب داد: سردرد. امام فرمود: قدحی از آب بردار و این آیه را بر آن بخوان: «اَوَلَم یَرَالَّذینَ کفروا أنَّ السّماواتِ و الأرضَ کانتا رَتقاً فَفَتَقناهُما وَ جَعَلنا من الماء کُلَّ شیءٍ حَیٍّ أفلا یُومِنونَ.» آن گاه مریض آن را بنوشد. ان شاء الله هیچ زیان و     آسیبی نمی بیند.2

اگر درد ران پا دارید
امام علی (ع) فرموده است: هرگاه کسی از شما دچار درد ران پا شد، در ظرف بزرگی از آب گرم بنشیند و دستش را بر جایگاه درد بگذارد و آیه ی 30 سوره ی انبیاء را که در بحث شماره ی 6 متن آن نوشته شد بخواند.3

برای دفع گرما و سرما
آیه ی 69 سوره ی انبیاء: یکی از شاگردان شیخ رجبعلی خیّاط می گوید: در سفر اوّل حقیر به مکّه ی معظّمه حضورشان عرض کردم برای دفع خطر شدّت گرما چه باید کرد؟ ایشان توسّل به این آیه را برای دفع خطر سرما و گرما تعلیم کردند: «قُلنا یا نارُکُونی بَرداً و سلاماً علی ابراهیمَ *کذلکَ نَجزی المُحسنین.» (صافات 110 و 109)؛ «یا نارُکونی بَرداً و سَلاماً علی ابراهیم.» (الانبیاء/ 69).

برای درد شکم و قولنج
آیه ی 87 سوره ی انبیاء برای درد شکم و قولنج توصیّه شده است: «بسم الله الرّحمن الرّحیم» ، وَذَالنُّونِ إذا ذَهَبَ مُغاضّباً فَظَنَّ أن لَن نَقدرَ عَلَیهِ فَنادَی فی الظُّلماتِ أن لا إله الّا أنتَ سُبحانَکَ إنّی کُنتُ من الظّالمین. پس از آن سوره ی حمد را هفت مرتبه می خوانی و این از مجریات است.4

----------------------------------------------

1. مجمع البیان، ج7، ص 70.
2. طبّ الأئمّه، ص 19.
3. همان، ص 31.
4. مفاتیح الجنان، شیخ عبّاس قمی.

دی شیخ با چراغ همی‌‌گشت گرد شهر

کز دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست

تشکرات از این پست
yasbagheri fsmuosavi
دسترسی سریع به انجمن ها