پاسخ به:خواص آیات، سوره ها و اذکار
سه شنبه 9 مهر 1392 11:49 AM
سوره ی کهف
سوره ی کهف در مکّه ی معظّمه نازل شده و هجدهمین سوره ی قرآن کریم است. در فضیلت سوره ی کهف از نبی مکرّم اسلام (ص) روایت شده است: هرکس سوره ی کهف را در شب جمعه قرائت کند، بین او و خانه ی خدا و پس از آن نورانی خواهد شد.1 هم چنین فرمودند: سوره ی کهف در تورات به نام حائله معروف است؛ زیرا میان قاری خود و آتش حائل و مانع می شود.2
برای درد ساق
آیه 97 سوره ی کهف برای درد ساق روایت شده است که هفت مرتبه این آیه ی شریفه خوانده شود: «واتلُ ما اوحِیَ إلیکَ مِن کتابِ ربِّکَ لا مُبدِّلَ لکلماتِهِ و لَن تَجِدَ مِن دونِهِ مُلتَحداً.»3 آیه ی 97 سوره ی کهف، برای درد ساق پا نیز سفارش شده است. سالم بن محمّد نقل می کند: خدمت امام صادق (ع) از درد ساق پا اظهار ناراحتی کردم. به طوری که به آقا گفتم از بسیاری از کارها بازماندم. امام صادق (ع) فرمودند: بر هر دو ساق دعا بخوان: سالم بن محمّد گفت: یابن رسول الله چه کار کنم و چه آیه ای را بخوانم؟ حضرت فرمودند: آیه ی 97 سوره ی کهف را هفت مرتبه بخوان: «واتلُ ما اوحِیَ إلیکَ مِن کتابِ ربِّکَ لا مُبدِّلَ لکلماتهِ و لَن تَجِدمِن دونِهِ مُلتحداً.» خداوند عافیّت و سلامتی خواهد داد. سالم بن محمّد می گوید: من این کار را کردم. به گونه ای درد از ساق هایم بیرون رفت که دیگر آن را احساس نکردم.4
هر ساعتی که خواستی بلند شوی این آیه را بخوان
آیه ی 110 سوره ی کهف: درباره ی خواص و آثار سوره ی کهف از امام صادق (ع) روایت شده است: هر بنده خدایی آخرین آیه ی سوره ی کهف را قرائت نماید در هر ساعتی که بخواهد از خواب بیدار می شود.5
----------------------------------------------
1. بحارالانوار، ج 86، ص 313.
2. الجامع الصّغیر، ج 2، ص 55.
3. مفاتیح الجنان، شیخ عبّاس قمی.
4. طبّ الأئمّه، ص 32.
5. الکافی، ج2، ص 462.
دی شیخ با چراغ همیگشت گرد شهر
کز دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست