پاسخ به:مبحث هفدهم: "اعتماد به نفس، یگانه طریق موفقیت"
یک شنبه 31 شهریور 1392 11:17 PM
زنان با داشتن اعتماد به نفس مى توانند با زیبایى درونى و شور و نشاط توجه همه را به خود جلب كنند.
زنانى وجود دارند كه بدون وسواس در مورد زیبایى با تلاش و كار به سلامتى خود مى اندیشند و با وجود لكه هاى پوستى و چند كیلو اضافه وزن به دنبال تندرستى هستند. این زنان با پوست و جسم خود راحت هستند كه همین اطمینان خاطر براى آنان زیبایى به ارمغان مى آورد. ایجاد اعتماد و سلامتى براى روح و جسم، رمز واقعى زیبایى است.
یك زن 33 ساله در این مورد مى گوید: «این كه من خودم باید موجبات شادى خودم را فراهم كنم كمى ناامید كننده است. خود ما هستیم كه مى توانیم انتخاب كنیم در یك نقطه ساكن شویم و یا این كه نفس عمیقى كشیده و به حركت ادامه دهیم. من ترجیح مى دهم به حركت ادامه دهم.» او روز را با یك جلسه ورزش آغاز مى كند و سه بار در هفته تمرین مقاومت مى كند. روزهایى كه هوا خوب است به پیاده روى و اسكیت مى رود. او معتقد است پس از پایان كارهاى روزانه مى تواند به كارهاى جانبى بپردازد.
وى مى گوید: كلاس موسیقى و كلاس هاى هنرى مى توانند خلاقیت را تحریك كنند چون آرام بخش هستند. او مى گوید: «به عقیده من هرگز براى یادگیرى كارى جدید دیر نیست. هرقدر چیزهاى جدید را تجربه كنید، به همان میزان وضعیت بهترى خواهید یافت. من خسته به رختخواب مى روم اما در عوض بسیار شاد و خوشحال هستم.»
رؤیا هشت سال پیش ازدواج كرده است. او وقتى فهمید به سرطان سینه مبتلا شده كه پسرش یك سال داشت. اكنون او سرزنده است و توانسته روحیه اش را حفظ كند.
او مى گوید: «امسال براى من یك سال فوق العاده بود. وقتى با وجود دانستن اینكه فقط پنج سال دیگر زنده هستید ناامید نباشید، بیشتر زنده خواهید ماند. من اكنون احساس سلامت مى كنم. وقتى بدانید كه فقط چند سال زنده هستید هر لحظه براى شما ارزشمند مى شود. من حتى یك لحظه از زندگیم را نیز هدر نمى دهم. فكر مى كنم كهسلامتى یعنى داشتن تعادل در زندگى بین آنچه واقعاً دوست دارید انجام دهید و آنچه باید انجام بدهید. یافتن این تعادل كار ساده اى است. یكى آواز را دوست دارد و یكى ورزش». او وقت زیادى را صرف ورزش مى كند و اكنون در حال اخذ گواهینامه مربیگرى است. او هر روز ساعت 5 صبح براى ورزش بیدار مى شود. سه بار در هفته شنا مى كند و دوبار در هفته به ژیمناستیك مى پردازد. رسیدن به بقیه زنان و عقب نبودن از آنها درخشندگى شخصیت اوست. او به تازگى داوطلبانه در برنامه اى شركت مى كند كه به زنانى كه به تازگى مشخص شده مبتلا به سرطان سینه هستند، اطلاعات و دلگرمى مى دهند. براى او زیبایى فراتر از آن چیزى است كه در یك عكس پدیدار مى شود. او مى گوید: وقتى مى خواهم كارهایم را انجام دهم، خوشحالم كه مى توانم به عنوان یك مادر، یك همسر، یك دوست و یك ورزشكار كارم را به نحو احسن انجام دهم.
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار