0

مسئول نمایشگاه های راسخون روی صنــــدلــــــی داااغ!!!

namayeshgah_ravabet
namayeshgah_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 327

پاسخ به:مسئول نمایشگاه های راسخون روی صنــــدلــــــی داااغ!!!
دوشنبه 1 مهر 1392  2:29 PM

نقل قول mina_k_h

1- چرا از پستهای کاربران در صندلی داغتان تشکر نمی زنید؟ وقتی کاربران ازتون سئوال می پرسند نارحت می شوید؟

چشم از این به بعد تشکر می کنم ولی من بعد هر جواب از سوال کننده به خاطر سوالاتشم تشکر می کنم. نه اصلا خیلیم خوشحال می شوم چون بعضی سوالاشون سوالایی که خودمم از خودم دارم.

2- چقدر برای اینکه مهمان صندلی داغ بشوید انتظار کشیدید؟ الان که روی صندلی هستید چه احساسی دارید؟

دوست داشتم  ولی انتظار براش  نمی کشیدم. احساس خوبی ادم مورد سوال قرا بگیره

3- قراردادهای موسسه به صورت یک ساله هست؟ اگر خیر مدت زمانش چقدر هست؟

خیر 6 ماهه
4- شما هم با این امر موافق هستید که کارمندانی که بصورت قراردادی مشغول به کار هستند امنیت کاری ندارند؟ شما امنیت کاری دارید؟ کلاً امنیت کاری رو در چه چیز هایی می بینید؟س

امنیت کاری که الان براهمه کم در ضمن همه جا الان کارمندان قرادادی هستند. کلا امنیت کاری یعنی اینکه دغدغه نداشته باشی که ایا بعد اتمام قرارداد دوباره باهات قرار داد بسته می شه یا نه.

5- نظرتون در مورد مهندسی که مدیر عامل یک شرکت هست و آداب و رسوم معاشرت کردن به خصوص سلام دادن به کارمندان رو بلد نیست چی هست؟

به نظر من زیاد از حد رفته تو جو مدیریت باید بدونه که این صندلی به کسی وفا نداره و سلام کردن باعث شخصت میشه نه اینکه فکر کنی چون الان مقامی داری باید منتظر سلام زیر دستانت باشی

تشکرات از این پست
ali_kamali mina_k_h AliFanoodi onehamed nargesi
دسترسی سریع به انجمن ها