پاسخ به:مسئول نمایشگاه های راسخون روی صنــــدلــــــی داااغ!!!
یک شنبه 31 شهریور 1392 3:17 PM
سلام جناب فرجام .
سلام خدمت شما تو سوالتون فرمودید اگر می تونید.
این هم دلیل
- نام 6 تا از دوستای که بیشتر با اونا در ارتباطی اگر می تونی نام ببر. کاربرای راسخون رو میگم
اما سوال
1- به نظر شما میشه آدم تو یک اداره دولتی کار کنه و تمام و کمال بیت المال رو مد نظر قرار بده ؟ مثلا زنگ زدن به خونه واسه کار شخصی
درهیچ کاری ادم نمی تونه به صورت مطلق همه چیز را رعایت کنه ولی همین که سعیشم می کنه کافیه.
2- الان که نمایشگاهی نیست وظیفه شما تو موسسه چیست ؟
هماهنگی نمایشگاه های پیش رو اجرای بعضی از طرح های موجود در انجمن و...
3- چرا این همه کاربر از صبح تا شب میان راسخون ولی به صندلی داغ سر نمی زنند ؟ آیا تبلیغ بیشتر لازم نیست ؟ به نظرت بهتر نیست اول هر هفته یک پیام واسه همه کاربرا ارسال بشه که صندلی داغ شروع شده
به نظرم تبلیغاتش مناسب ولی دادن پیامک به کاربران هم طرح خوبی است با اقای نجاران مطرح می کنم.
4- به نظر شما چرا کاربرا برای پست های ارسالی دیگران تشکر نمی زنند ؟
منظورتون را درست متوجه نمی شوم ولی به نظر من اگه موضوعی برا شون اهمیت داشته باشه دنبال می کنند و تشکر هم می زنند
5- به نظر شما ادبیات بکار رفته در اتاق چت واسه کاربران مذکر و مونث مشکل ساز نیست ؟ می تونید جواب ندید
اگه منظورتون صمیمیت به کار رفته در گفتار کاربران نه.
برای شما بهترین نعمت های خداودن رو آرزو میکنم . سلامتی شما و خانواده محترم صلوات ( الهم صل علی محمد و آل محمد )
متقابلا بنده هم همین ارزو را برای شما و خانواده محترمتان از درگاه خداوند دارم و ارزوی موفقیت و شادی روز افزون شما را به حق محمد و ال محمد (الهم صل علی محمد و آل محمد)