پاسخ به:mina_k_h روی صـــــنــــدلــــی داغ!!!
پنج شنبه 28 شهریور 1392 3:04 PM
با سلام حضور مدیر و همراه همیشگی و سختکوش راسخون
بنده معمولا و البته به جهت کثرت مشغلات و ضیغ وقت در صندلی های داغ دوستان شرکت نمی کنم، راستش به غیر از این، می ترسم یه موقع سئوالی بپرسم یا جوابی بدهم یا جوابی سربالا بدهم که مایه ناراحتی بشه، اون وقت اگر میهمان محترم برنامه، مدیر باشن که هیچ، مدیر یکی از تالار ها را از دست می دهیم، اگر کاربر هم باشن که بازم هیچ، یکی از همراهان فعالمون را از دست می دهیم، پس سعی می کنم عطای حضور در برنامه را به لقای آن ببخشم، تازه آقای کیانی را چیکار کنم، میگن چرا فلانی ناراحت شده این چه سئوالی بود این چه جوابی بود نمی دونم چرا اله چرا بله و ...
به هر جهت گفتم بیام و از اونجا که سرکار mina_k_h صندلی داغ بنده را خیلی داغ کردن ما هم اندکی هیزم بر آتش صندلی داغ ایشان بیافزاییم، شاید دیگه از اینکار ها برای سی نکنن. اصلا از کجامعلوم که 2 روز دیگه ایشون یه جایی مثلا صدا و سیما نرن و مجری برنامهصندلی داغ نشن؟ وای اگه بشن چیکار کنیم!
پس چندتا سئوال
1-چرا شما در اکثر مسابقات انجمن یا طرح های ویژه ما برنده میشین؟
2-تا حالا چند تا فلش از راسخون گرفتید؟ اگر دوست ندارید، این سئوال را جواب ندید اما اگر فلش اضافه دارید به عنوان داغ پرس برنامتون به بنده هدیه بدهید!
3-حالا که مهندس نرم افزار هستید، تا حالا نرم افزار هم نوشتید؟ اگه بله، چند فروختید؟
4-فکر می کنید قشری ضعیف تر و مظلوم تر از مهندسین زحمتکش نرم افزار هم وجود داره؟ اگه نه پس چرا مهندسی نرم افزار را انتخاب کردید؟
5-دیگه سئوالی به ذهنم نمی یاد، ولی برای اینکه از 5 فرصت خودم استفاده کرده باشم، متن سئوال را پر کردم اما سئوالی نپرسیدم
هر جا هستید، شاد و سلامت و موفق باشید
ببخشید یادم رفت، راسخونی هم باشید...