پاسخ به:mina_k_h روی صـــــنــــدلــــی داغ!!!
چهارشنبه 27 شهریور 1392 9:41 AM
سلام،فقط سلام!
علیک سلام
بعد از مدت ها و سر و کله زدن با مشکلات مختلفی که هنوزم کم و بیش ادامه داره آمدم اینترنت و راسخون و بر حسب اتفاقِ شاید نه چندان اتفاقی اولین تاپیک باز شده ام به اینجا رسید....
کلا چون خیلی وقت بود از راسخون دور بودم و دلم تنگش شده بود با صبر و حوصله بیشتر و اشتیاق خاص پست ها رو مرور کردم...
تمام پست های این صندلی داغ رو در حالی که بر صندلی سرد خودم تکیه داده بودم و پاهایم را بر روی صندلی دیگری روی هم انداخته و تخمه میشکستم مرور کردم...!!
بریم سراغ اصل موضوع:
1-نظرتون در مورد معرفت آدم ها چیه؟لطفاً این سوال رو خوب توضیح بدید!
پاسخ این سئوالتون رو نمیشه در چند خط بیان کرد. معرفت از دید هر شخص یک معنا و مفهمومی دارد. برای مثال عرض می کنم شخصی که خیلی دست و دل باز هست اطرافیانشون می گویند عجب آدم با معرفتی هست. یا اینکه مهربون باشه باز می گویند آدم با معرفیتی هست یا کسی که وفای به عهد می کند همین طور. پس معرفت به نظر بنده در یک مقوله نمی گنجد. باید دید نگاه شخص به معرفت از چه زاویه ای هست.
2-من میگم دنیا دنیای 2رویی ها و فرصت طلبی ها و خودخواهی ها شده،نظر شما چیه؟(البته دنیا خیلی تحولات دیگه هم به خودش دیده اما من از نقطه نظر خاص و حال حاضر خودم میگم)
چون ایمان به خدا – ترس از خدا – ترس از گناه و دروغ و غیبت و تهمت کمرنگ شده.
3-نظرتون در مورد روند ثابت و یکنواخت راسخون چیه؟ از دیدگاه کلی میگم! آیا خسته کننده نشده؟نظرتون در مورد اینکه همه ی تغییرات راسخون حول و حوش جزئیات میچرخه و ظواهر و رنگ و لعاب کار را عوض میکنه چی هست؟
به نظر من اینجوری نیست . بلکه کاملا و 180 درجه با نظر شما مخالف هستم . مثل اینکه شما که به گفته خودتون اولین پستتون رو در صندلی داغ بنده گذاشته اید چرخی در محیط انجمن ها نزدید تا متوجه بشید که چقدر محیط انجمن ها عوض (خوب) شده. به نظر من که راسخون هیچ وقت یکنواخت نبوده.
4-میگن"از دل برود هر آنکه از دیده برفت" تایید میکنید این جمله رو؟
اگر اینجوری نبود وقتی در خانواده ای عزیزی دار دنیا رو وداع میکرد از داغ اون عزیز، مادر و پدر هم بعد از اون دق می کردند و اون ها هم از این دنیا می رفتند . خدا نعمت فراموشی رو داده تا بدترین صحنه های زندگی رو فراموش کنیم . تجسم کنید در حضور شما یک تصادف وسلیه نقلیه اتفاق بیفتد اگر نتونید فراموش کنید و تصویر اون صحنه هولناک همیشه جلو چشمان شما باشد آیا پس از مدتی بیمار روانی نخواهید شد ؟ پس فراموشی نعمتی است که خدا داده است . شکر خدا واجب است.
5-اگه کسی شما رو فقط بخاطر منافع خودش بخواد و غیر از زمانی که به درد اون بخورید هیچ زمان دیگه ای محلتون نذاره ،چه حسی راجع بهش پیدا میکنید؟
اولین پستم بعد از مدتها در اینجا شکل گرفت×××