0

mina_k_h روی صـــــنــــدلــــی داغ!!!

mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

پاسخ به:mina_k_h روی صـــــنــــدلــــی داغ!!!
شنبه 23 شهریور 1392  8:33 PM

نقل قول AliFanoodi

سلام مدیر مینا :)

سلام به مدير فنودي :)

1.از این که به عنوان اولین خانم روی صندلی داغ راسخون نشستید چه حالی دارید؟

خيلي خوشحالم و حس خوبيه :) كلاً من هميشه اول بودن رو دوست دارم و الانم از اينكه اولين خانومي هستم كه قبول كردم روي صندلي داغ بنشينم خوشحالم :دي

به نظرتان حالش به اون موقع که اولین زنو به فضا پرتاب کردن می رسه؟وجه شبه این دو موشوع چیه؟

آره خوب :) وجه شبه اين دوتا اينه كه هر دو خانوم هستند :))

2.چه سبک فیلما رو دوست دارین؟

درام و ترسناك :|

3.نظرتون در مورد : 

onehamed :  مدير پر تلاش تالار نكات و ترفند ها كه براي درسنامه ها هم كلي زحمت كشيدند.

S4D3GH :  ايشونم كه ديگه لازم نيست چيزي راجع بهشون بگم :)) پسر حاج آقا سجادي كه بعد ها ميشه به عنوان پارتي روشون حساب كرد :)

salma57 : اينم كه آجي گل ِ خودم سلما خانوم. هميشه در صحنه راسخون :) مو رو از ماست ميكشه بيرون :))

nazaninfatemeh : ايشون هم يكي ديگه از آجي ها گلم هست. البته نازنين جون رو زياد نميشناسمشون :)

yasbaghery : آجي ياس عزيزم هم شيفتي گل خودم بود. ♥

tahmores : به به گل سر سبد اتاق چت آجي طهمورس عزيزم. اسمش كه مياد ياد اتاق چت مي افتم :)

ravabet_rasekhoon : ايشونم كه ديگه نيازي به توضيح ندارند جناب آقاي نجاران كه ميدونم خيلي خيلي اذيتشون كردم :) ارادات خاصي هم بهشون دارم.

rasekhoon_m : جناب آقاي كياني مدير و مسئول جدي و سخت كوش :)

e_shop :  اگه اشتباه نكنم جناب آقاي تموري مسئول محترم فروشگاه. زياد نمي شناسمشون.

namayeshgah_ravabet : به به جناب آقاي فرجام :) ايشونم فقط بنده رو به ياد نمايشگاه قرآن امسال در مصلي مي ندازند. :)

rasekhoon_weblog : جناب آقاي سجادي :) خيلي به بنده و وبلاگم لطف دارند :)

nezarat_ravabet : نمي شناسمشون. فقط مي دونم همه پستها رو با اون ذره بينشون چك مي كنند :))

AliFanoodi : ايشونم كه برادر فنودي معروف به سنجد اتاق چت :) خيلي با محبت و مهربون و دلسوز :)

لیست جوایز ارسالی : آرزومه كه به موقع ارسال و آپديت بشه :))

احياناً كسي رو از قلم ننداختين؟! wink

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

تشکرات از این پست
onehamed AliFanoodi tahmores NODESTAN fatemeh313 khodaeem1 ali_kamali rasekhoon_weblog salma57 mohammad98 yasbagheri rasekhoon_m ravabet_rasekhoon taghvimi
دسترسی سریع به انجمن ها