0

mina_k_h روی صـــــنــــدلــــی داغ!!!

mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

پاسخ به:mina_k_h روی صـــــنــــدلــــی داغ!!!
شنبه 23 شهریور 1392  1:50 PM

نقل قول S4D3GH

سلام :|

علیک سلام :)

بریم سری بعد :)

1. چی شد که شدید مدیر اینترنت و وب ؟

چند ماهی از عضویتم در سایت می گذشت. بنده بیشتر در تالارهایی که مربوط به رشته خودم میشد پست می گذاشتم مثل همین تالار اینترنت و وب. یک روز آقای رضوانی فکر کنم اون موقع مسئول روابط عمومی بودند باهام تماس گرفتند و راجع به مدیریت گفتند. البته اون روز یادمه کلی شوکه شدم و اصلاً نمی دونستم برای مدیریت یک تالار چه اصل هایی وجود داره و نمی دونستم اصلاً بهش می رسم یا نه. اما بعد از چند روز قبول کردم و مدیریت تالار هم به بنده سپرده شد که تا کنون هم این وظیفه رو به عهده داشتم و تا جایی که تونستم سعی کردم کوتاهی نکنم.

2. از مدیریتتون راضی هستید ؟ 

بله چرا که نه؟ :)

3. میتونم بپرسم کجا شاغلید ؟ اگه نظرتون مثبته بی زحمت از خودتون بپرسید و بگید کجا ؟ :)

کجاش که یک جایی روی زمین :) اما خوب اگه منظورتون اسم شرکت و ایناست که خوب بنده از اونجایی که نقشه کلیدی در شرکت رو دارم  :| و بهمون سپردن که اطلاعات شرکت رو لو ندیم :))

4. دوست داشتید کی بعد شما بشینه روی این مبل راحتی مجهز به ال ای دی و سیستم تحویه مطلبوع و بسیار راحت و خنک ؟ :|

سرکار خانم tahmores :) یا جناب آقای تیموری

5. چند بار توی راسخون برنده شدید ؟ میشه جریان کتاب رستاخیزه رو هم یبار دیگه بگید ؟ خیلی بامزست :))))))))

راستشو بگم؟ 21 بار :)) چشمم نزنید ها. بنده تا همین امروز 747 بار در مسابقات شرکت کرده ام که فکر کنم 21 بار زیاد نبوده :) البته الان خیلی وقته که برنده نشدما :|

ای بابا باز این قضیه کتاب رستاخیز رو پیش کشیدید داغ دلمو تازه کردید. فکر کنم دیگه همه حضار بدونن جریانشو :))

بسس دیگه ، در پایان از خودم بخاطر لطف بیکرانم ممنونم :|

بنده هم از لطف بی کران شما ممنونم :)

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

تشکرات از این پست
AliFanoodi onehamed khodaeem1 yasbagheri fazli1184r132 ali_kamali ravabet_rasekhoon nodestan tahmores rasekhoon_weblog mohammad98 S4D3GH taghvimi
دسترسی سریع به انجمن ها