پیراشکی سوسیس برای همه مخصوصا بچه ها
جمعه 22 شهریور 1392 11:00 AM
خمیر پیراشکی ...................................
آرد سفید .......................................... ۲ و نیم پیمانه
بکینگ پودر ....................................... ١ ق غ
خمیر مایه .......................................... ١ ق غ
ماست ................................................ نصف پیمانه
شیر .................................................. . نصف پیمانه
روغن مایع .......................................... یک چهارم پیمانه
نمک ................................................. نصف ق چ
شکر .................................................. . ١ ق غ
۱-ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید
۲- خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست
۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه
۴- روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه
سوسیس هات داگ............................... ۳ عدد
پیازچه...................................... ........... ۲ عدد
زرد ه تخم مرغ........................................۱ عدد
۱-خمیر را بعد از استراحت به ۳ قسمت تقسیم میکنیم و هر قسمت را با وردنه باز میکنیم و سوسیس را داخل خمیر قرار میدیم و خمیر را کاملا رول میکنی
-به کمک کارد مانند تصویر برش هایی روی خمیر ایجاد میکنیم به گونه ای که سوسیس کاملا برش بخوره اما خمیر کاملا بریده نشه
۳-بعد مانند تصویر یکی در میان قسمت های برش خورده را به طرفین میبریم
۴-خمیر را نیم ساعت استراحت میدیم تا دوباره پف کنه
۵- روی خمیر زرده میمالیم و پیازچه خرد شده میریزیم
۶ کف سینی فویل میگزاریم یا آرد میاشیم و پیراشکی ها را روی آن قرار میدهیم و در فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم