0

پیراشکی اسفناج

 
amir37
amir37
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 700
محل سکونت : بوشهر

پیراشکی اسفناج
دوشنبه 18 شهریور 1392  1:28 PM

 

 
مواد لازم:
آرد =500 گرم
پياز داغ =دو قاشق غذاخوري
روغن مايع= يك پيمانه
گشنيز= 200 گرم
آب =يك پيمانه
نمك= يك قاشق مرباخوري
بيكينگ‌پودر يا جوش‌شيرين= يك قاشق چايخوري
روغن =براي سرخ كردن به ميزان لازم
اسفناج =يك كيلوگرم
طرز تهيه
آرد، آب و روغن مايع را با يکديگر مخلوط کرده تا به شکل خمير درآيد. بيکينگ پودر يا جوش شيرين و نمک را به آن اضافه کرده و آنقدر ورز مي‌دهيم تا به دست نچسبد. خمير را به صورت استوانه درآورده و به شش قسمت مساوي تقسيم و هر قسمت را به صورت دايره باز مي‌کنيم.

اسفناج را بخارپز کرده و پس از اين‌که کاملا آب آن گرفته شد، ادويه دلخواه خود را به آن اضافه کرده و پياز داغ را نيز به آن مي‌افزاييم. نصف هر قسمت از خمير را با اين مخلوط پر کرده و روي آن مقداري گشنيز مي‌گذاريم و سپس روي مواد را با نصف ديگر خمير مي‌پوشانيم.

روغن را داخل تابه ريخته و پس از داغ شدن، خميرهاي پر شده را به ترتيب به شکلي که داخل روغن غوطه ور گردند سرخ مي‌کنيم. سپس پيراشکي‌هاي سرخ شده را داخل سبد مي‌گذاريم تا روغن اضافي آن خارج گردد.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها