0

ترشی انبه

 
amir37
amir37
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 700
محل سکونت : بوشهر

ترشی انبه
دوشنبه 18 شهریور 1392  1:09 PM

 

 
موادلازم:
انبه: یک کیلو
سیر: 5 حبه
رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذا خوری
نمک: یک قاشق غذا خوری
شکر :کمی و سرکه به میزان لازم.
طرزتهیه:
ابتدا انبه ها رو پوست بکنید و هسته آنها را جدا کنید . س÷س آنها ها را نگینی خرد کنید. سیر ها را نیز رنده کنید و به همراه رب گوجهخ فرنگی و ادویه و ترشی ، فلفل قرمز و نمک و شکر به انبه های ریز شده اضافه کنید و خوب بهم بزنید. حالا سرکه را به مواد اضافه کنید؛ به حدی کهمایه ترشی نه خیلی سفت شود و نه /ابکی. پس از این مرحله ، مواد را روی شعله کم گاز قرار دهیدو بگذارید جوش بیاید و آهسته بجوشد. این ترشی باید تقریبا به مدت 30 دقیقه بجوشد. البته دقت کنید در نهایت،ترشی نباید زیاد سفت باشد. وقتی ترشی آماده شد،بعد از سرد شدن آن را داخل شیشه بریزید؛ به طوری که مقداری از مایه ترشی روی آن قرار بگیرد. ترشی را باید در مکانی خنک نگهداری کنید.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها